AcasăNewsSimona Halep, VIP in Australia!

Simona Halep, VIP in Australia!

Simona Halep, langa Philip Dalidakis, ministrul Sportului din Australia(stanga) si Craig Tiley, directorul turneului Australian Open.

Inainte de  antrenamentele intense pentru Australian Open, pe Rod Laver Arena, Simona a fost invitata la o sedinta foto senzationala, alaturi de ministrul Sportului din Australia, Philip Dalidakis si directorul turneului, Craig Tiley!

Simona Halep, langa Philip Dalidakis, ministrul Sportului din Australia(stanga) si Craig Tiley, directorul turneului Australian Open.

Tenismena noastra a stralucit in blitz-urile fotoreporterilor, langa cei doi oficiali, promovand inaugurarea unui pasaj pietonal, Tanderrum Bridge, construit pentru a face legatura spre un nou punct de acces in arena sportiva Melbourne Park.

Antrenamentul Simonei, pe centralul Rod Laver(terenul ei favorit)a fost postat pe contul de  Twitter al turneului si s-a desfasurat cu sparring partnerul constantencei, Vasile Antonescu, sub privirea antrenorului Darren Cahill.

“Sunt fericita sa joc aici, imi place sa evoluez pe arena Rod Laver. Am amintiri frumoase din acest turneu, deoarece de doua ori am atins sferturile de finala. Sper ca anul acesta sa ma autodepasesc, dar nu se stie niciodata”, a spus jucatoarea noastra. Simona Halep va fi cap de serie numarul 4 la primul turneu de Grand Slam al anului, competitie care se va tine intre 16 si 29 ianuarie.

author avatar
Bogdan Borcea
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger