AcasăNewsSimona Halep a câştigat turneul de la Dubai, primul trofeu din 2020

Simona Halep a câştigat turneul de la Dubai, primul trofeu din 2020

Finală frumoasă, sâmbătă, la Dubai. Încurajată constant de fanii români aflaţi în tribune, Simona Halep (2 WTA, cap de serie numărul 1) a reuşit să câştige primul său titlu din 2020, învingând-o pe Elena Ribakina, după un duel de peste 2 ore şi jumătate, decis la tie-break.

Sportiva kazahă aflată pe locul 19 mondial a avut un început mai bun de meci, încheind primul set, 6-3, după 37 de minute de la startul disputei pentru trofeul turneului. În setul secund, Simona s-a remontat, şi-a câştigat în două rânduri serviciul, a făcut break, ducând scorul la 3-1, iar apoi s-a detaşat la 4-1. La 26 de minute de la începutul setului, Ribakina a redus din diferenţa afişată de tabelă: 4-2, pentru ca destul de rapid să reuşească şi un break, ducând scorul la 4-3. Simona a punctat apoi, pe serviciul adversarei, după un game ce a durat 10 minute, tabela arătând 5-3 pentru româncă. Halep a închis setul, 6-3, ducând meciul în decisiv. Setul trei, unul intens disputat şi cu mingi spectaculoase, a fost câştigat de româncă, la tie-break: 7-6 (5).

sursa foto: Facebook

271 afisari

3 COMENTARII

  1. Simo a jucat greoi. La exerienta ei… Totusi trofeul cu șoim de data trecuta era mult mai frumos. Bravo pt efort, atitudinea si eleganta atletica depuse.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger