AcasăNewsSimona Gherghe, indurerata de moartea pilotului Adrian Iovan: "E de neinteles!"

Simona Gherghe, indurerata de moartea pilotului Adrian Iovan: „E de neinteles!”

Accidentul aviatic de la Cluj, in urma caruia si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si o tanara – medic rezident, dar si faptul ca echipele de salvare au intervenit foarte tarziu au starnit revolta multor romani.

Sunt putini cei care reusesc sa inteleaga cum este posibil ca echipele de salvare sa gaseasca victimele accidentului aviatic abia dupa cateva ore, si chiar mai tarziu decat au reusit satenii sa o faca. Acest subiect este intens dezbatut in platourile emisiunilor de televiziune.

Simona Gherghe si-a exprimat si ea punctul de vedere cu privire la accidentul aviatic in care si-a pierdut viata Adrian Iovan si o studenta la Facultatea de Medicina. Realizatoare TV a marturisit, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca nu intelege cum este posibil ca doi oameni sa moara cu zile.

Citeste si:

”Ma regasesc in revolta tuturor celor care nu inteleg cum a fost posibil ca doi oameni sa moara cu zile.  Pentru ca e de neinteles. Sa scapi cu viata dintr-un accident aviatic si sa mori din cauza incompetentei.Vor urma declaratii siropoase, priviri spasite, aruncari de vina si cam atat. Saptamana viitoare, totul va fi uitat, ingropat. Odata cu trupurile mortilor. Ramane neputinta noastra si lacrimile familiilor. Dumnezeu sa-i odihneasca!”, a scris Simona Gherghe despre tragicul accident in care Adrian Iovan si o studenta la medicina si-au pierdut viata.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache
987 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger