AcasăSimon Ward, marele actor britanic, a murit

Simon Ward, marele actor britanic, a murit

(foto: youtube)

Actorul britanic Simon Ward a murit la varsta de 70 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. Acesta a devenit cunoscut datorita filmului „Cei trei muschetari”, in care l-a intruchipat pe Ducele de Buckingham.

(foto: youtube)

Simon Ward, actor cunoscut in special datorita rolurilor din filmele „Tanarul Winston” si „Cei trei muschetari”, a murit, vineri, la varsta de 70 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. Potrivit dailymail.co.uk, anuntul a fost facut, duminica, chiar de catre fiica sa.

Actorul a devenit celebru dupa ce a a absolvit Royal Academy of Dramatic Art, din Londra, jucand alaturi de nume mari ale cinematografiei, precum Anthony Hopkins ori Anne Bancroft.

Acesta a jucat in numeroase piese de teatru, seriale tv si filme, in CV-ul sau fiind trecute roluri in productii precum „Tanarul Winston”, „Cei trei muschetari”, „Dinastia Tudorilor” ori „Pygmalion”.

author avatar
Ionut Zgimbau
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...
proger