AcasăNewsSimon Cowell nu s-a despartit de logodnica. Vezi cum comenteaza zvonurile!

Simon Cowell nu s-a despartit de logodnica. Vezi cum comenteaza zvonurile!

foto: newspad.ro

Severul jurat de la „X Factor”, Simon Cowell, e mai fericit ca oricand alaturi de logodnica lui, Mezhgan Hussainy. Asa ca nici vorba de o despartire, cum s-a zvonit in ultimele zile.

foto: newspad.ro

Max Clifford, reprezentantul celebrului membru al juriului concursurilor „America’s Got Talent”,”X Factor”, si „Britain’s Got talent”, a precizat ca Simon Cowell si Mezhgan sunt foarte bine impreuna, titreaza Contact Music.

Totul a pornit de la o declaratie a lui Cowell, care spunea, intr-un interviu acordat lui Howard Stern pe 11 septembrie, ca „nu e sigur daca mai e logodit” cu frumoasa Hussainy (36 de ani). Acum reprezentantul britanicului sustine ca Simon regreta ca prin vorbele sale a lasat loc de astfel de interpretari.

Mai mult, faptul ca recent Cowell (50 de ani) a fost zarit in compania unei brunete misterioase, a pus si mai mult gaz pe foc. Purtatorul de cuvant al britanicului, insa, declara ca nici macar Cowell nu stie exact cine e acea tanara. „Am vorbit cu Simon azi in legatura cu acest subiect si nu exista o femeia misterioasa. Simon si Mezhgan sunt mai apropiati ca oricand”, a explicat reprezentantul oficial al lui Simon Cowell.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger