AcasăNewsSilviu Prigoana a demisionat din PDL

Silviu Prigoana a demisionat din PDL

(foto: bzi.ro)

Silviu Prigoana a anuntat ca, incepand de luni, va demisiona din PDL, urmand sa ramana senator independent. In urma cu doua saptamani si fiul sau a plecat din PDL.

(foto: bzi.ro)

Omul de afaceri Silviu Prigoana, deputat in Parlamentul Romaniei, a anuntat, luni, ca pleaca din cadrul PDL, demisia sa fiind inaintata catre Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

Ca urmare a gestului facut acesta a motiva ca, incepand cu data de 10 septembrie, va activa ca parlamentar independent, informeaza realitatea.net.

Demisia lui Silviu Prigoana din randul democrat liberalilor urmeza sa fie prezentata in plenul Camerei Deputatilor.

Omul de afaceri Silviu Prigoana a ajuns senator pe listele PDL. Cu aportul aceluiasi partid acesta a candidat si la functia de primar general al Capitalei, insa a fost invins de Sorin Oprescu.

In urma cu aproximativ doua saptamani si fiul sau, Honorius Prigoana, a parasit PDL, inscriindu-se, incepand cu data de 31 august, in Organizatia Municipala a PNL Bucuresti. Adeziunea acestuia la PNL a fost semnata de presedintele interimar al national liberalilor, Daniel Chitoiu.

La acea vreme Honorius a anuntat ca nu s-a consultat cu tatal sau, Silviu Prigoana, punandu-l in fata faptului implinit. In plus, a spus acesta, fiecare va merge pr drumul sa in privinta carierei sale.

author avatar
Ionut Zgimbau
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger