AcasăNewsSilviu Lung, urmarit penal pentru ucidere din culpa

Silviu Lung, urmarit penal pentru ucidere din culpa

Implicat, miercuri, intr-un accident mortal, Silviu Lung  este in afara oricarui pericol si va fi externat joi. Problemele fostului portar al nationalei Romaniei, insa, nu se termina aici, pentru ca pe numele lui s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Siliviu Lung este in afara oricarui pericol dupa accidentul care a avut loc miercuri dupa-amiaza. Fostul portar a scapat cu rani usoare, dar este cercetat penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, dupa ce o persoana si-a pierdut viata si alte doua au fost ranite.  Tanara de 17 ani, care se aflata in autoturismul lovit de Lung, este in continuare in stare grava si urmeaza sa fie supusa, joi, unei interventii neurochirurgicale, iar fratele ei este stabil, cu leziuni mai putin grave.

Dupa investigatii de specialitate efectuate in cursul serii de miercuri, medicii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova au stabilit ca Andreea Nitu (17 ani), fiica soferului decedat in accident, a suferit leziuni grave la cap, tanara urmand sa fie operata joi. Fratele ei, Andrei, de 15 ani, este stabil, dar are si el multiple leziuni in zona lombara si toracica, informeaza rtv.net.

In schimb, Silviu Lung, care se pare ca ar fi provocat accidentul, a scapat cu leziuni usoare, la nas si la frunte.  „In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, a precizat inspector principal Alin Apostol, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, potrivit sursei citate.

Urmeaza ca autoritatile sa stabileasca, in urma expertizelor tehnice, daca Silviu Lung circula cu viteza excesiva. Potrivit primelor concluzii ale anchetei politistilor de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dolj se pare ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile meteo rutiere: ceata, carosabil umed si curba usoara la dreapta. Momentan politistii nu au identificat niciun autovehicul pe care Silviu Lung sa-l fi depasit,  astfel ca, deocamdata, este exclusa varianta unei depasiri neregulamentara ca si cauza a accidentului de circulatie.

SILVIU LUNG a fost implicat miercuri, in jurul orei 15.00, intr-un accident rutier mortal, pe drumul european E 79, care leaga Craiova de Calafat, in localitatea doljeana Radovani. Masina condusa de Silviu Lung a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina Renault in care se aflau trei persoane. In urma impactului, soferul care conducea autoturismul Renault, un barbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane – cei doi copii ai barbatului decedat si Silviu Lung – au fost ranite.

Foto: rtv.net

Citeste si:

author avatar
Alina Costache
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger