AcasăNewsSilviu Lung, ranit grav intr-un accident de circulatie

Silviu Lung, ranit grav intr-un accident de circulatie

Silviu Lung, fostul mare portar al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost ranit grav intr-un accident de circulatie.

UPDATE (16.48): Transportat de urgenta la spital, Silviu Lung a facut o criza in fata medicilor. Fostul portar a suferit un traumatism cranian, iar medicii care l-au vazut sustin ca rana nu-i pune viata in pericol. Totusi, Silviu Lung a izbucnit in plans. Fostul international sustine ca este vinovat de accident si ca o persoana a murit din cauza lui.

 

Accidentul s-a produs miercuri dupa-amiaza, pe raza localitatii doljene Radovan. In accident au fost implicate doua masini care, din primele informatii, se pare ca s-au lovit frontal.

Conform gds.ro, este vorba de un autoturism Mercedes, condus de Silviu Lung, si un autoturism Renault in care se aflau trei persoane.

Bilantul accidentului este unul tragic. Reprezentantii IPJ Dolj au anuntat ca una dintre persoanele aflate in autoturismul Renault a murit, iar alte trei persoane, printre care si fostul mare portar, au fost ranite grave.

Politistii doljeni au ajuns la fata locului au demarat o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul de circulatie.

Silviu Lung (57 de ani) a jucat pentru Universitatea Craiova, Steaua Bucuresti sau Logrones si a adunat 77 de selectii in echipa nationala a Romaniei, evoluand la Euro 1984 si la Campionatul Mondial din 1990.

author avatar
Cristi Ionita
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger