AcasăNewsSILVIO BERLUSCONI, adormit de incercarile liderilor lumii de a salva Italia de...

SILVIO BERLUSCONI, adormit de incercarile liderilor lumii de a salva Italia de la faliment! – VIDEO

Silvio Berlusconi face ce face si adoarme (captura Youtube)

PREMIERUL SILVIO BERLUSCONI a intrat din nou in gura lumii, dupa ce a reusit sa-si treaca in dreptul numelui o alta gafa de proportii. Nu a mai facut vreo gluma nelalocul ei, ci a adormit chiar in timp ce liderii lumii, reuniti la Cannes, incercau sa gaseasca metode de a salva Italia de la faliment!

Silvio Berlusconi face ce face si adoarme (captura Youtube)

Presa britanica scrie ca oficialii au fost socati sa-l vada pe Silvio Berlusconi atipind de doua ori in timpul discutiilor din cadrul summit-ului G20. In timp ce lideri importanti ai scenei politice mondiale, printre care Barack Obama, David Cameron, Angela Merkel si Nicolas Sarkozy incercau sa gaseasca solutii pentru ca Italia sa nu ajunga sa aiba soarta Greciei, Berlusconi a parut de-a dreptul doborat! Dar nu neaparat de griji, cat de… somn!

Reactia oficialilor aflati in apropierea premierului italian a fost pe masura – acestia l-ar fi inghiontit pe Silvio Berlusconi (75 de ani), ca sa il trezeasca, titreaza Daily Mail. Comentariile nu s-au lasat nici ele asteptate. „Exista o ingrijorare din ce in ce mai pronuntata legat de faptul ca Berlusconi nu detine controlul asupra a ceea ce se petrece in Italia. A adormit de doua ori in timpul discutiilor, ceea ce i-a alarmat foarte tare pe oficialii din grupul sau. Au fost nevoiti sa il trezeasca cu un ghiont. Ceilalti lideri din jur au observat acest lucru (ca Berlusconi a adormit-n.r)”, a declarat un martor la intreaga scena.

Jurnalistii britanici scriu ca, in timp ce premierul italian atipea la Cannes, la Roma s-au strans, ieri, mii de manifestanti care au protestat fata de Guvernul condus de Silvio Berlusconi. De altfel, summit-ul G20 de la Cannes nu a fost singurul eveniment la care Berlusconi a adormit. I s-a intamplat si la slujba de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea, in mai acest an, dar si cu alte ocazii.

Pentru a va aminti cateva astfel de momente, puteti urmari imaginile atasate.

[youtube]KRSVEkouIm4[/youtube]

[youtube]lsN6NsPKjqc[/youtube]

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger