AcasăNewsSilvian Ionescu: Basescu nu mai poate fi locomotiva PDL!

Silvian Ionescu: Basescu nu mai poate fi locomotiva PDL!

PD-ist din prima garda a partidului, Silvian Ionescu crede ca liderii PDL gestioneaza superficial esecul electoral si gresesc ramanand agatati de poala lui Basescu.

Odata invins, Traian Basescu nu mai poate juca rol de locomotiva electorala

Silvian Ionescu a pus punctul pe ”i” in urechile colegilor din organizatia PDL sector 3, filiala pe care a si condus-o pana nu demult.

Silvian Ionescu ii avertizeaza pe pedelisti ca risca sa omoare partidul daca nu se rup de Traian Basescu si nu pun ei osul la treaba

”Nu putem transforma infrangerea catastrofala intr-o semi-victorie. Minciuna ne va fi fatala, riscam sa avem soarta PNTCD-ului”, a comentat suparat Ionescu, cu ocazia analizei post-alegeri facuta luni seara. Siderat, acesta se intreaba cum se poate ca actuala conducere interimara bucuresteana, coordonata de Adriean Videanu, sa se laude cu 12.000 de voturi luate in plus la alegerile generale, fata de localele din iunie, din moment ce ”in afara de Cristian Poteras si Liviu Negoita, PDL practic nu a avut candidati in Capitala”.

O alta gafa acuzata de Silvian Ionescu este ”lafaiala pe sticla” la care se dedau cei din vechea garda a partidului, acum, cand infrangerea electorala usturatoare ar fi trebuit sa-i puna pe democrati pe jar. Mai exact, sa-i determine sa-si faca inventarul filialelor, sa vada pe cine se mai pot baza si sa gaseasca metode de atragere a unor noi adepti si a unor profesionisti dispusi sa gireze un program economic si o guvernare de dreapta. O mare greseala este, in opinia veteranului democrat, si ramanerea sub tutela lui Traian Basescu. ”Sa fie clar: partidul a fost tras de Traian Basescu, el a fost locomotiva noastra. Acum insa, dupa referendum, Basescu nu mai poate fi locomotiva PDL, este la sfarsit de cariera. PDL, in schimb, este la inceput de cariera, prin urmare trebuie sa se desparta de Traian Basescu”, a conchis Silvian Ionescu, cu subiect si predicat.

[poll id=”417″]

author avatar
Simona Badulescu
1.121 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger