AcasăNewsSile Camataru, eliberat din inchisoare

Sile Camataru, eliberat din inchisoare

Interlopul Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost eliberat vineri din penitenciar. Judecatoria Giurgiu i-a admis o cerere de eliberare conditionata a pedepsei.

Potrivit rtv.net, la jumatatea lunii octombrie, Tribunalul Bucuresti i-a admis cererea de contopire a pedepselor primite in procesele penale, stabilind ca are de facut 13 ani de inchisoare. Avocatul apararii a reusit sa dovedeasca ca noua ani au fost deja executati dupa gratii, asa ca Judecatoria Giurgiu i-a admis cererea de eliberarea conditionata a pedepsei.

Sile Camataru a petrecut in inchisoare perioada mai 2004 – decembrie 2011, adica sapte ani si jumatate, dar si aproximativ un an si opt luni, in perioada 2001-2002. Aparatorul lui Camataru a demonstrat ca aceste perioade trebuie adunate si apoi scazute din pedeapsa totala de 13 ani de inchisoare ce rezulta din condamnarile definitive date in cazul clientului sau.

Sile Camataru a fost retinut in Germania, la jumatatea lunii mai a acestui an. El fusese condamnat la 13 ani de inchisoare cu executare, de catre instania suprema pentru fapte cu violenta, proxenetism, camatarie si trafic de persoane.

 

author avatar
Andra Nesu
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger