AcasăNewsSile Camataru, audiat intr-un dosar de prostitutie

Sile Camataru, audiat intr-un dosar de prostitutie

Interlopul Sile Camataru si locotenentii sai au fost audiati, vineri dimineata, de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

Peste 120 de persoane au fost duse la audieri, existand suspiciunea ca multi dintre acestia sunt proxeneti si se ocupa cu o retea de prostitutie de lux.

Persoanele audiate sunt acuzate si de organizarea unui grup specializat in comiterea infractiunii de proxenetism, dar si de camatarie.

Peste 300 de politisti de la Inspectoratul General al Politiei Romane si de la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti au participat, vineri dimineata, la 24 de perchezitii domicilare.

S-au facut perchezitii inclusiv acasa la Sile Camataru, unde politistii au cautat documente care sa ateste implicarea acestuia in retea. In timpul perchezitiilor, interlopului i s-a facut rau, Sile Camataru acuzand dureri in piept. S-a chemat o ambulanta dar, in cele din urma, medicii si-au dat acceptul pentru ca Sile Camataru sa fie dus cu duba politiei la audieri.

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger