AcasăNewsSile Camataru, adus in tara si incarcerat

Sile Camataru, adus in tara si incarcerat

Interlopul Vasile Balint, zis si Sile Camataru, a fost extradat din Germania, loc unde se afla in arestul politistilor de aproximativ doua luni. Acesta a fost incarcerat, fiind condamnat pentru crima organizata, acte de camatarie si de proxenetism.

Sile Camataru a ajuns, luni noapte, in arest politistilor dupa ce, timp de aproape doua luni, autoritatile romane s-au chinuit sa il extradeze pe acesta din Germania, loc unde se afla in arestul oamenilor legii germani.

„Ca urmare a colaborarii cu autoritatile din Germania, persoana in cauza a fost oprita, la data de 13.05.2012, la cateva ore de la semnalarea in S.I.S., in timpul unui control in trafic, pe o autostrada din Germania, pe ruta Passau – Frakfurt, aceasta aflandu-se intr-un autoturism, inscris in Germania, impreuna cu alte trei persoane”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane, postat de site-ul propriu.

Interlopul, pe numele sau real Vasile Balint, a fost incarcerat in arestul Politiei, urmand ca in scurt timp sa fie transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta, unde va ramane pentru urmatorii aproximativ cinci ani si jumatate, cat mai are de ispasit dintr-o pedeapsa de 13 ani de inchisoare, primita pentru comiterea unor acte de crima organizata, camatarie si proxenetism.

author avatar
Ionut Zgimbau
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger