AcasăNewsSile Camataru a fost eliberat din inchisoare

Sile Camataru a fost eliberat din inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, eliberarea din inchisoare a lui Sile Camataru.

Liderul gruparii Camatarilor era arestat preventiv intr-un dosar in care este acuzat de savarsirea unor infractiuni cu violenta.

Sile Camataru va fi anchetat in stare de libertate, el neavand voie sa paraseasca Bucurestiul. In plus, el trebuie sa dea constant cu subsemnatul la Politie.

Fratii Camataru, alaturi de alti 40 de membri ai Clanurilor Camatarilor si Sportivilor, au fost arestati pe 23 februarie, dupa ce s-au efectuat peste 100 de perchezitii in urma carora s-au confiscat sume importante de bani, masini de lux, dar si arme de foc sau arme albe.

Conform Romania TV, in acelasi dosar sunt anchetati si avocata Luiza Gabriela Dragne, acuzata de favorizarea lui Sile Camataru, si Dragos Pandele, fiul vitreg al lui Sile Camataru.

Intre 2008-2012, cele doua clanuri, Camatarii si Sportivii, au fost implicate in conflicte armate pentru a-si disputa suprematia in Bucuresti. In paralel, cele doua clanuri s-au ocupat si de darea de bani cu camata. Evident, banii erau recuperati prin intermediul unor actiuni cu violenta.

sursa foto: b365.ro

author avatar
Cristi Ionita
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger