AcasăNewsComentariu halucinant al directoarei şcolii în care un elev a fost abuzat....

Comentariu halucinant al directoarei şcolii în care un elev a fost abuzat. „Era vacanță”

Politia

Cazul de abuz asupra unui copil dintr-o şcoală din Bucureşti ia amploare. Poliția a deschis o anchetă după ce doi părinți acuză că băiatul lor de 10 ani ar fi fost violat, de două ori, de colegi.

În primul caz, dosarul a fost clasat, pentru că agresorul avea mai puțin de 14 ani și nu putea fi tras la răspundere, dar a fost mutat din școală. A doua agresiune s-ar fi petrecut anul trecut, dar copilul agresat nu a putut să spună cine l-a violat.

Fără anchetă în vacanţă?

Directoarea școlii din București, în care un elev a fost abuzat de două ori a dat explicații scandaloase. Aceasta i-a spus mamei copilului că nu putea face anchetă în vacanță, conform Antena 3.

Convorbire între mama elevului agresat și directoare:

  • „- Trebuia să faceți anchetă internă!
  • – Cu cine să mai fac, că era vacanță! Am luat legătura cu doamna învățătoare. Ea a zis că o să rezolvați problema.
  • – Dar dumneavoastră trebuia să sesizați la minister!
  • – Eu???”.

În acest caz, Poliția și Parchetul Capitalei au deschis un dosar penal pentru viol asupra minorului. Au ridicat imagini surprinse de camerele de supraveghere și l-au audiat pe copil.

Istoricul acuzaţiilor de agresare

Mama copilului susține că acesta ar mai fi fost agresat sexual și în vara anului 2022. Atunci agresiunea ar fi avut loc în toaleta școlii în timpul programului de lucru.

Agresorul ar fi fost un băiat de 11 ani. Pentru că în cazul primului viol mama a mers la Poliție două săptămâni mai târziu, expertizele făcute la INML nu au arătat că minorul a fost victima unei agresiuni sexuale.

Reamintim, părinţii au protestat, luni, în faţa şcolii. Oamenii au zis că se tem să își mai lase copiii la ore și așteaptă, urgent, răspunsuri din partea directoarei școlii.

author avatar
Andrei Ștefan
513 afisari

4 COMENTARII

  1. asta este rezultatul politicii lgbt dusa de guvernul roman sluga lui soros in frunte cu deca , diversitate si homosexualitate . in loc sa fie pedepsiti exemplar , la fel ca si la droguri se va trece cu vederea , de dragul diversitatii … greața , sila si judecata Celui de Sus !

  2. Din ora in ora la ” stiri” se dau amanunte despre dubla violare a baiatului si agresiunea sexuala/ chiar violarea unei fetite de catre o alta,fata mai mare de ani!
    Ca sa se stie,sa se informeze,sa se instruiasca si alti nenorociti cu astfel de porniri?!

  3. scoala obligatorie! de ce? ca sa aiba unde sa fie violati copiii! sau sa se drogheze sau sa fie batuti malatratrati umiliti respectiv sa capete toate deprinderile sociale

    • Exact! Se poate face totul la distanta. Avem necoie de un sistem care sa permita asta, mai ales ca atatia parinti lucreaza de acasa si mai sunt si bunici care doresc sa ajute. Sa aiba scutiri de taxe parintii care isi educa copiii acasa, prin platforme care deja exista. Iar copiii pot socializa la joaca, sa aiba locuri unde pot face activitati.
      Sistemul scolar actual indocrineaza copiii si ii distruge. Marii conducatoei din trecut erau educati acasa, de catre dascali. Sistemul de invatamant actual are menirea de a crea sclavi docili pentru sistem. Atat. Nici macar nu mai invata copiii la scoala ceva bun ca de aiq au nevoie de atatea meditatii si studiu suplimentar acasa sa inteleaga ce chipurule li s-a predat. Eu nu am avut nevoie de meditatii sa intru la cel mai bun liceu ca se putea invata inainde iar meditatii existau dar nunai pt pregatire admitere liceu. Eu nu am facut si multi care au facut nu au intrat asta pt ca se invata si la scoala. Acum este totul praf

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger