AcasăNewsSidex interzice muncitorilor sa joace Pokemon Go in combinat

Sidex interzice muncitorilor sa joace Pokemon Go in combinat

Lucram, nu vanam pokemoni! Cam asta pare sa fie ideea dupa care s-au ghidat mai-marii combinatului galatean, in momentul in care le-au cerut angajatilor sa-si ia gandul-in orele de program, fireste -de la jocul care cucereste pe zi ce trece tot mai multi romani.

Hotararea conducerii combinatului siderurgic din Galati – care s-a raspandit prin oras mai ceva ca oricare alta veste – a fost luata de curand, pe fondul popularitatii tot mai mari de care se bucura Pokemon Go in randul locuitorilor orasului.

Cu gandul ca ar putea fi vorba ba de pusti care ajung in preajma combinatului cu ochii-n telefoane, uitand sa aiba grija pe unde se aventureaza, ba de oameni in toata firea care lucreaza in incinta, dar care se lasa prea mult prinsi de mirajul vanatorii de pokemoni, ca sa nu existe emotii, s-a luat o hotarare care sa ii vizeze pe toti.

Si fara sa para sa tina cont de faptul ca decizia ar putea sa nu fie tocmai pe placul celor vizati, liderii combinatului siderurgic si-au motivat hotararea prin faptul ca se gandesc in primul rand la siguranta persoanelor care lucreaza sau intra in incinta unitatii. Care, pe scurt fie spus, nu e loc de joaca.

author avatar
National
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger