AcasăNewsUPDATE Sicriul cu trupul actorului Iurie Darie, depus la Teatrul de Comedie...

UPDATE Sicriul cu trupul actorului Iurie Darie, depus la Teatrul de Comedie

UPDATE –  Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie a fost depus in jurul orelor 15.50 in foaierul Teatrului de Comedie din Bucuresti. La capataiul marelui actor se afla fiul, Ducu Darie, dar si Anca Pandrea.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala. Inmormantarea va avea loc duminica la Cimitirul Sfanta Vineri.

Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 83 de ani dupa o lunga suferinta. Cei care doresc sa-I aduca un ultim omagiu o pot face in cursul zilei de sambata, la Teatrul de Comedie din Capitala, unde va fi depus trupul neinsufletit al lui actorului, conform realitatea. net.

Anca Pandrea, partenera de viata a artistului,  a spus ca nu a stabilit inca ora la care va fi depus trupul neinsufletit al actorului la Teatrul de Comedie. Pandrea, femeia langa care a trait actorul timp de 25 de ani, i-a fost alaturi pana in ultima clipa. “Am dormit cu el azi noapte. L-am luat in brate si l-am incalzit”, a povestit actrita plangand.

Ceremonia de inmormantare va avea loc duminica. Actorul Iurie Darie a avut mari probleme de sanatate in ultimele luni de viata, suferind doua interventii de drenare a surplusului de lichid din creier.

author avatar
Alina Costache
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger