AcasăNewsŞicanare în trafic între un adolescent de 16 ani şi un curier,...

Şicanare în trafic între un adolescent de 16 ani şi un curier, în Constanţa. Copilul a scos arma și a tras

adolescentŞicanare în trafic între un adolescent de 16 ani şi un curier, în Constanţa. Copilul a scos arma și a tras

Incident în trafic, luni după-amiaza, în Constanța. Un adolescent de 16 ani a fost dus la audieri, după ce ar fi tras cu o armă cu bile asupra unui alt șofer.

Tânărul conducea un cvadriciclu și ar fi intrat pe o stradă cu acces interzis, moment în care ar fi fost mustrat de celălalt conducător auto, anunță Ziua de Constanța.

Copilul a vrut să se răzbune pe șofer pentru că l-a certat

Ca să se răzbune pe șoferul care l-a apostrofat pentru încălcarea regulilor de circulație, adolescentul ar fi scos o armă cu care a tras.

Adolescentul avea un pistol de tip airsoft, au constat anchetatorii. Imediat după ce s-a tras asupra lui, șoferul a demarat în trombă, a părăsit zona în viteza şi a alertat polițiștii. Anchetatorii l-au găsit rapid pe adolescentul pistolar. Acesta a fost dus la audieri în prezenţa părinţilor.

Arma adolescentului ar fi fost un pistol cu bile care nu poate fi folosită în public şi nici de persoanele sub 18 ani.

Adolescentul a folosit un pistol cu bile

În urma apelului la 112, polițiștii au reușit să îl identifice pe tânăr și l-au dus la audieri.

„La data de 27 martie 2023, în jurul orei 16:20, polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic cu un alt șofer, un conducător auto ar fi tras cu o armă. În urma activităților desfășurate, a fost identificat un minor, de 16 ani. Cercetările sunt în acest moment, în derulare”, a transmis IPJ Constanța.

La audieri a ajuns și celălalt șofer implicat, care lucrează ca agent pentru o firmă de curierat.

„A intrat pe interzis și i-am făcut semn să se dea în stânga, să pot să trec să îmi fac treaba mea și atunci a scos pistolul. Nu sunt rănit. Nu știu ce fel de pistol era, habar nu am!”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

author avatar
Andreea Vlad
781 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger