AcasăNewsSia surclasat-o clar pe Rihanna

Sia surclasat-o clar pe Rihanna

Artista australiana Sia, pe numele ei adevarat Kate Isobelle Furler, a concertat miercuri seara in Piata Constitutiei din Capitala. Majoritatea celor prezenti au apreciat spectacolul ca fiind de departe mult mai bun decat prestatia jenanta a prealaudatei Rihanna.

Ba chiar show-ul a fost unul deosebit, demn de o vedeta de talie internationala. Marcel Avram ti asociata sa Dana denise Sandulescu au promovat spectacolul la pachet cu Steve Aoki si cu Rihanna, unde Rihanna trebuia sa fie locomotiva “The Event”. Noroc cu Sia care a facut un show aparte, simplu si captivant. Sia si-a facut aparitia pe scena cu fata acoperita de cunoscuta peruca in doua culori — alb si negru—, cu o funda imensa pe cap si imbracata cu o rochie alba. Surpriza a fost data de dansatori, care au inconjurat-o, dand impresia unei rochii cu volane. Concertul a inceput cu piesa „Alive”, urmata de piesa cantata si de Rihanna — „Diamonds”, melodie compusa de Sia, in care dansatorul, care avea o pereche de manusi prevazute cu oglinzi, s-a jucat cu razele de lumina de la reflectoare, imprastiind in toata piata „diamante” de lumina. Pe toata durata show-ului artista a ramas intr-o parte a scenei, pe un piedestal, cu fata acoperita de celebra peruca bicolora, fascinandu-si fanii doar cu vocea, miscarea scenica fiind asigurata de trupa de dansatori. Singurele cuvinte pe care le-a adresat publicului au fost la finalul show-ului: „Multumesc foarte mult! Multumesc!”. De la Bucuresti, Sia a plecat spre Polonia, pentru ca vineri sa concerteze la Krakow Live Festival.

Fanii israelieni o dau in judecata

Fanii israelieni s-au aratat dezamagiti de faptul ca Sia a cantat doar pentru 65 de minute in parcul Yarkon din Tel Aviv, In plus, lor nu le-a placut faptul ca Sia a stat in spatele scenei, cu fata acoperita, asa cum face in cele mai multe dintre concertele pe care le sustine. Fanii ei israelieni sunt de parere ca acest lucru a facut ca spectacolul sa fie lipsit de vitalitate.  Mai mult, ei s-au plans de faptul ca Sia nu a interactionat cu publicul si nu a mentionat ca se afla in Tel Aviv.  Pe scurt, oamenii au fost nemultumiti de prestatia acesteia si vor inapoi banii dati pe bilete, adica aproximativ 80 de euro. Acestia chiar au intentat un proces organizatorilor, unde au punctat principalele lor plangeri.

author avatar
Catalin Dumitrescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger