AcasăNewsSi ziua de luni incepe cu atentionari COD GALBEN de ceata

Si ziua de luni incepe cu atentionari COD GALBEN de ceata

In unele zone ale tarii, negura este prezentain peisajul zilei de 25 ianuarie inca de la primele ore. Drept urmare, pentru perimetrele respective, au fost emise antentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r).

UPDATE: O atentionare vizand judetele Dolj si Olt ramane valabila pana la ora 13, din cate anunta ANM. Ceata se va semnala inlusiv pe DN-urile si drumurile europene care strabat cele doua judete din sudul tarii.

Sub astfel de atentionari valabile pe termen scurt se afla, cel putin pana la ora 10, judetele Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti, unde, la nivel local, meteorologii spun ca se va semnala ceata, si ca fenomenul va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, chiar si sub 60de metri, insa doar izolat.

Mai persistent va fi fenomenul, cel putin din cate precizeaza specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, in judetele Călărasi, Teleorman si Giurgiu, unde CODUL GALBEN se mentine in vigoare pana la ora 11, cu mentiunea ca va fi ceata inclusiv pe drumurile judetene si nationale aferente. Ca urmare, soferii sunt sfatuiti sa circule cu foarte mare atentie.

sursa foto: radioconstanta.ro

522 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger