AcasăNewsUPDATE. Și Vela s-a ales cu aviz negativ în comisii: "votează la comandă"

UPDATE. Și Vela s-a ales cu aviz negativ în comisii: „votează la comandă”

Ocupat cu reorganizarea, Marcel Vela nu se bagă pe contractele sistemelor informatice din MAI

Marcel Vela, propus pentru încă un mandat în fruntea Ministerului de Interne, a primit aviz nefavorabil după ce a răspuns întrebărilor primite în cadrul audierii din comisiile parlamentare de specialitate.

„Votul acesta negativ arată încă o dată că PSD-ul -parlamentari puși în funcții de deputat sau de senator din pixul dlui Dragnea -nu mai au ce căuta în Parlament, votează la comandă și ar trebui să plece acasă. Așadar, susțin alegerile anticipate, pentru că, iată, nu se poate”, a susținut Vela în fața presei, la plecarea de la audieri.

–––––––

Vela a avut 9 voturi pentru, 15 împotrivă și mai multe abțineri.

Până la momentul de față, Nicolae Ciucă – propus la Apărare – este singurul care a primit undă verde din partea comisiilor de specialitate, colegii săi din Guvernul interimar – Florin Cîțu și Costel Alexe – alegându-se tot cu avize consultative negative în urma audierilor din această primă zi a săptămânii.

author avatar
Cristina Stefan
487 afisari

2 COMENTARII

  1. Domnule Vela, va copiati seful, pe domnul Orban ? Invatati textul ca pe o poezie, si apoi o recitam la cerere. Rusinica !

  2. Felicitari domnului minsitru Nicoale Ciuca, se vede ca este singurul om competent dintre toti ministrii propusi sa ocupe diverse portofolii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger