AcasăSi totusi, un Logan e mai rapid decat un elan! - VIDEO

Si totusi, un Logan e mai rapid decat un elan! – VIDEO

Intrecere ca-n filme, pe o sosea din lumea larga. Un elan ratacit a ajuns in mijlocul drumului a luat-o zdravan la fuga, ingrozit de masinile care circulau in jur.

Cum a ajuns elanul in trafic nu se stie. Din imaginile filmate de un amator se vede insa cum, la un moment dat, animalul a alunecat si a cazut in mijlocul drumului.

Cand si-a recapatat echilibrul, a luat-o la sanatoasa, intrand in competitie cu un Logan MCV, care circula in paralel si al carui sofer a incetinit, pentru a nu-l lovi.

Desi intr-o prima faza masina pierduse teren in fata elanului, in cele din urma soferul a calcat serios pedala de acceleratie. Privind intr-o perspectiva amuzanta intreaga scena, martorii au declarat castigator al intrecerii automobilul cu multi cai putere! Si uite asa, se poate spune, fara urma de dubiu, ca un Logan e mai rapid ca un… elan!

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger