AcasăNewsSi totusi, cine e "cartita" din PSD?

Si totusi, cine e „cartita” din PSD?

Dincolo de orice calcule politice, „greii” din PSD au rasuflat usurati atunci cand Mircea Geoana a fost „zburat” din partid. Erau siguri si se felicitau ca scapasera de cel mai mare pericol, cel al alimentarii procurorilor anticoruptie cu rapoarte „la zi” despre viata interna a partidului.

Insa, exact ca in filmele de groaza, nu au apucat sa stea prea mult linistiti, ca „fantoma” informatorului DNA a reinceput sa bantuie PSD-ul. Si, ceea ce este mult mai grav, de aceasta data nu mai stiu sigur care este „cartita” lui Daniel Morar, asa ca suspiciunile la varful partidului au ajuns pe culmi paranoice.

Panica printre „baroni”

Mircea Geoana a plecat din PSD, dar DNA tot primeste informari

Desi conducerea centrala de pe Kiseleff incearca cu disperare sa minimalizeze zvonurile ca pana si cele mai de taina intalniri ale liderilor social-democrati sunt cunoscute imediat de catre procurorii anticoruptie, „baronii locali” din teritoriu sunt adevarate butoaie cu pulbere, gata sa explodeze in orice clipa. Mai ales presedintii de Consilii Judetene, ei stiind prea bine ca sunt cei mai expusi in fata DNA, din cauza gestionarii a nenumarate proiecte derulate din bani publici sau fonduri europene.

Suspiciunile sunt tot mai mari la fruntea partidului, Liviu Dragnea pornind “vanatoarea” de tradatori

Si cum multi dintre ei se afla in plina ancheta, fiind tot mai stransi cu usa de procurorii anticoruptie, ar da orice sa afle cine ii „toarna” acestora. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, unii dintre liderii PSD sunt ferm convinsi ca au in continuare o „cartita” printre ei.

De ce s-au „scapat” procurorii?

Nu a trecut prea mult timp de cand Liviu Dragnea triumfa pe holurile Parlamentului cu „dovada” – dezvaluirile in exclusivitate din „National” – ca Mircea Geoana a dat la greu cu subsemnatul la DNA. Insa ce nu banuia presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene, si nici colegii sai, era faptul ca in niciun caz nu ramasese un vid informational. Canalul subteran de comunicare intre PSD si DNA continua, fara stiinta conducerii de partid, si mai abitir. Lucru de care par sa se fi convins si „baronii”, dupa ce avocatii i-au informat pe unii dintre acestia ca procurorii s-ar fi interesat de  evenimente care s-au petrecut dupa alungarea lui Geoana. Insa, pe langa marea intrebare „si, totusi, cine e cartita din PSD”, mai ramane inca o dilema. De ce s-or fi „scapat” oare procurorii anticoruptie?

author avatar
Catalin Tache
2.436 afisari

5 COMENTARII

  1. PSD-istii USL AU DE UNDE IVATA TURNATORIRA DOAR AU IN COLECTIV PE „FELIX” VOICULESU D DOAR SI-A TRADAT FAMILIA ASEMENEA LUI SUNT SI CEILALTI PENTRU A AJUNGE LA CIOLAN

  2. Astia se dau in gat mai ceva ca pe timpul lui Nea Nicu. Ce nasol ca vomita usor usor, poate se ineaca cativa. 🙂

  3. Nu va mai intrebati ca proasta in targ si nu va mai uitati ca si curca in lemne.Cartita din psd a fost geoana iar acum ca sa le strice ploile, la comanda mafiei statale portocalii, procurorii incearca sa-i convinga ca locul prostanacului a fost luat de presedintele procuror al psd.Incercarea, se pare ca, a dat roade, mai ales acum cand ponta a carmit-o catre mru(ce nu inseamna ca a mancat rahat umplut) si trebuia atacat la momentul asta oportun.Timpul ne va lamuri complet despre cartita actuala, caci orice minune tine trei zile pe Dambovita.

  4. In loc sa ii preocupe soarta tari noastre , sa se uneasca sa gaseasca o solutie de iesire din situatia in care tot iei neau bagat, stau si isi scot ochi uni altora si facjocul unor cocote politice, avem nevoie de solutii si de alesi care sa faca treaba pentru care au fost alesi de noi oameni simpli care mai speram la un trai mai bun, dar usor usor ajungem slugile fondului monetar,pentru alesii nostri se scuipa si isi permit sa lipseasca pe bani nosri de la servici, rusine!!!!

  5. Daca se cred mai superiori decit cei din PDL de ce nu vin cu solutii pentru situatia de acum, au ales ca solutie sa il scoata ca tap ispasitor pe singurul om capabil din partid,nu a vazut poporul nici un politician sa spuna donez 10% din salariu pentru a creste pibul,sau pentru o alta cauza nobila, dar nimeni nu va face asta nu mai au respect pentru cei care iau votat si au sperat ca se vaschimba ceva pacat, am ajuns sa votom pe cine vrem noi si iasa cine vor ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger