AcasăNewsSi Parchetul General asteapta motivarea deciziei CCR

Si Parchetul General asteapta motivarea deciziei CCR

Augustin Lazăr şi Bogdan Despescu îşi ţin greu oamenii în frâu

Dupa ce in prima faza Klaus Iohannis declara, pana sa se afle ce a decid Curtea Constitutionala in cazul sesizarii Guvernului dupa decizia sa de a nu accepta propunerea de revocare a sefei DNA, ca asteapta moticarea hotararii CCR, un raspuns similar a transmis si Parchetul General, de aceasta data dupa ce judecatorii forului condus de Valer Dorneanu s-au pronuntat in aceasta speta.

Concret, Ministerul Public a transmis un mesaj din care opinia publica afla, practic, o prima reactie a instutitiei conduse de Augustin Lazar pe acest subiect. „Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este abilitat sa faca publice urmatoarele: Conducerea Ministerului Public a luat act de decizia de astazi a Curtii Constitutionale a Romaniei privind existenta unui conflict constitutional intre Guvern si Presedintele Romaniei si asteapta motivarea acesteia”, suna precizarile Parchetului General.

Anterior, plecand de la deshiderea Salonului International de Carte, Klaus Iohannis spunea ca „indiferent ce va decide Curtea, voi astepta decizia, voi astepta motivatia, voi citi si voi actiona in consecinta”.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger