AcasăNewsSi Ponta, si ISC, se considera parti vatamate!

Si Ponta, si ISC, se considera parti vatamate!

Alegerea lui Grajdan a fost una ”foarte proasta”, afirma premierul Victor Ponta. Care scoate ”ghinionul” la inaintare, doar-doar o scapa de raspundere si ridicol.

ESEC. In loc sa-l ajute pe Adrian Nastase, Victor Ponta si-a infundat mai rau mentorul

Afacerea are o droaie de necunoscute: de ce s-a grabit premierul Ponta (in prima sa sedinta de guvern) sa treaca ISC-ul in subordinea Executivului, de ce a dat navala noul sef al ISC sa retraga institutia din procesul ”Trofeul calitatii” (in care Adrian Nastase a fost condamnat la 2 ani de inchisoare de prima instanta), cine i l-a propus lui Ponta pe Constantin Grajdan, cum se face ca lui Nastase ii cade o pleasca imediat dupa ce pupilul sau Ponta s-a inscaunat la putere. Fara a lamuri ceva, Victor Ponta s-a ratoit la persoanele ”anormale” si lipsite de ”bun simt”care indraznesc sa-l faca responsabil pe el de toata tarasenia. Uitand ca toata lumea stie cum se fac aceste numiri si ca nimeni nu ajunge sef de Inspectorat din intamplare , Ponta a incercat sa scape jucand rolul victimei lovite de ”ghinion”.

ISC cere instantei reintroducerea sa ca parte civila in dosar

Curat ghinion, si-o fi spus si Adrian Nastase, dupa ce purtatorul de cuvant al ISC a precizat, ieri, ca institutia a cerut, in scris, instantei supreme, anularea adresei semnate de fostul sef al institutiei, Adrian Balaban-Grajdan si reintroducerea ca parte civila in dosarul ”Trofeul calitatii”. Tras linie si adunat acum, dupa acest esec lamentabil, se poate spune ca demersul nu numai ca i-a facut mai mult rau decat bine lui Adrian Nastase, dar l-a acoperit de penibil si pe premierul Victor Ponta. Care ar putea fi pus si sa explice partenerilor nostri externi cam cum stau lucrurile cu independenta Justitiei prin patria noastra, situatie in care condamnarea unui fost ministru PNTCD (partid exclus de pe scena politica de 12 ani) nu-l va ajuta prea tare. Iar ca dovada ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, Grajdan s-a trezit si el cercetat pentru ”favorizarea infractorului” in acest dosar.

author avatar
Simona Badulescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger