AcasăNewsSi Iordache asteapta ca Toader sa faca o clarificare

Si Iordache asteapta ca Toader sa faca o clarificare

Nu au fost putine comentariile si parerile exprimate pe fondul precizarilor prezentate in comunicatul de miercuri seata al Ministerului Justitiei si a replicii venite din partea lui Augustin Lazar.

Printre cei care asteapta lamuriri din partea lui Tudorel Toader se numara si un social-democrat care a ocupat, la randul sau, fotoliul de ministru al Justitiei. Florin Iordache a facut trimitere la faptul ca, in ultima vreme, actualul oficial guvernamental aflat in fruntea Ministerului Justitiei a preferat comunicarea pe o retea de socializare. „Trebuie sa verifici foarte bine documentele si ceea ce prezinti unei tari intregi. Eu sper ca pana la urma – ca tot urmarim un serial din asta pe Facebook mai mult decat sa iasa sa ne explice – cred ca ministrul Justitiei are responsabilitatea de a veni si a clarifica, adica daca a fost eroare, sa si-o asume, daca nu e eroare si are un document, sa il prezinte” , a subliniat Florin Iordache, intr-o interventie la Digi24.

„Ministrul justitiei exploateaza o eroare de grefa „

Augustin Lazar invoca o greseala aparuta in urma unei coincidente de nume. „Am aflat abia dupa o saptamana de suspans ca ordonanta de clasare invocata de ministrul justitiei nu a fost emisa, confirmata sau verificata de subsemnatul in calitate de procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, astfel cum acesta a lasat sa se inteleaga, enumerand-o ca motiv de revocare. Este un mod tipic de manipulare prin distorsionarea adevarului”, a sustinut Lazar, intr-un comunicat remis pe fondul precizarilor venite miercuri de la MJ. „Ministrul justitiei exploateaza o eroare de grefa survenita in martie 2016, facuta cu ocazia selectarii lucrarilor necesare pentru procedura de numire in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Efectuand copii dupa documente redactate de A. Lazar, grefiera a fotocopiat, urmare a unei erori generate de identitatea numelui de familie, ordonanta emisa de procurorul sef adjunct de sectie Cristian A. Lazar din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie”, se mai mentioneaza in comunicatul facut public de Ministerul Public.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger