AcasăNewsSi Gica Popescu le-a dat explicatii procurorilor despre carti

Si Gica Popescu le-a dat explicatii procurorilor despre carti

O noua zi, un nou om de fotbal ajunge sa stea de vorba cu procurorii anticoruptie, in dosarul „detinutilor scriitori”, cum este el cunoscut opiniei publice.

La fel cum s-a intamplat si marti, cu directorul sportiv al clubului din Ghencea, Mihai Stoica, si Gheorghe Popescu a fost citat ca martor in aceasta cauza aflata in atentia procurorilor DNA. Fostul international a stat circa o ora de vorba cu procurorii. Odata ajuns la audieri, fostul capitan al Barcelonei a stat cateva minute de vorba cu presa. „Doar am primit o citatie ca martor, sa ma prezint astazi”, a declarat Popescu, fostul fotbalist al „Generatiei de Aur” alegand sa nu faca si alte precizari in cauza, inainte de a sta de vorba cu anchetatorii.

Ar mai fi de precizat faptul ca volumele, patru la numar, semnate de Popescu in perioada in care a fost privat de libertate, adica din martie 2014 si pana in noiembrie anul trecut, i-au adus, asemeni altor persoane ajunse in aceeasi situatie, o reducere a pedepsei privative de libertate.

Dar si ca in dosarul de fata au mai fost audiati alti oameni din fotbal – atat George Becali, cat si George Copos. Gheorghe Popescu a primit o sentinta de 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare in „Dosarul transferurilor”, cauza in care au fost cercetate si alte nume cunoscute din fotbalul autohton. Fostul capitan al nationalei de fotbal a fost eliberat dupa aproape un an si opt luni de la incarcerare.

author avatar
Cristina Stefan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger