AcasăNewsSi Gabriel Oprea a venit joi la Sectia Speciala pentru investigarea magistratilor

Si Gabriel Oprea a venit joi la Sectia Speciala pentru investigarea magistratilor

La aproximativ o ora dupa ce Florian Coldea ajunsese la Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie, in fata reprezentantilor aceluiasi for s-a prezentat si fostul vicepremier Gabriel Oprea.

Insotit de avocat, fostul membru al Executivului a intrat in cladirea Parchetului fara sa spuna in ce dosar se asteapta explicatii de la domnia sa. Inainte de a da ochii cu procurorii, Oprea a precizat doar ca a fost citat ca martor intr-un dosar, fara sa dea detalii despre respectiva cauza.

Din cate se pare, cele doua audieri ar avea loc in acelasi dosar, si anume cel deschis in urma plangerii depuse de catre fostul deputat Sebastian Ghita vizand-o pe fosta sefa a DNA-ului, Codruta Kovesi, in legatura cu aducerea in tara a afaceristului Nicolae Popa.

Spre deosebire de fostul prim-adjunct al SRI-ului, in cazul lui Oprea nu este prima oara cand fostul oficial guvernamental se prezinta la Sectia speciala.

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari

1 COMENTARIU

  1. oare lamureste cineva de pe la MApN cum de acest cetatean maior in rezerva a ajuns general cu 4 stele in cativa ani? pe ce merite militare ca stiu ca pt cele politice nu se dau grade?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger