AcasăNewsSi Elena Udrea a ajuns la DNA Ploiesti. Ca martor

Si Elena Udrea a ajuns la DNA Ploiesti. Ca martor

La mai putin de patru ore de cand fostul sef al PDL-ului, si, mai nou, lider demisionar al marelui PNL, ajungea sa dea ochii cu procurorii anticoruptie ploiesteni, si Elena Udrea a ajuns la DNA.

UPDATE 14.26 – Deputatul a iesit de la DNA, dupa circa o ora de cand a ajuns sa discute cu anchetatorii, precizand ca a dat o declaratie, in calitate de martor. „Toate partidele se finanteaza la fel (…) cred ca solutia nu este sa cercetam pe unul sau pe altul (…) ci sa reglam la nivel legislativ”, e de parere Udrea.

Si fosta candidata la sefia PDL a luat, asadar, drumul Ploiestiului. Doar ca, spre deosebire de Blaga, care este suspect intr-un nou dosar instrumentat de catre anchetatorii anticoruptie de la seriviciul teritorial amintit, Udrea a fost citata in calitate de martor, in aceeasi cauza.

Udrea a ajuns in incinta cu aproape un sfert de ceas dupa ora 13. „Da, e destul de neasteptata, avand in vedere ca pana acum nu l-a intrebat nimeni nimic”, a raspuns fosta sefa a PMP in momentul in care a fost intrebata daca o surprinde inculparea lui Blaga.

Vom reveni cu detalii!

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger