AcasăNewsŞi dacă Iohannis e mai prost ca Dăncilă?

Şi dacă Iohannis e mai prost ca Dăncilă?

O întrebare la care mulţi români deja au aflat răspunsul, mai ales după intervenţia pe fugă de duminică seara a aşa zisului preşedinte Klaus Iohannis.  Omul şi-a întrerupt doar pentru câteva ore escapada la mare pentru a împărţi din nou România în două: pro sau anti Guvern. O intervenţie trasă la indigo cu cea de la Colectiv, la fel de laşă şi plină de cinism. Avem, din păcate, un preşedinte care a stat în fruntea ţării ghidându-se doar pe lozinca “Huo PSD”.

Klaus Iohannis a dovedit din nou că nu poate depăşi campania electorală. El se află într-o continuă campanie electorală, una extrem de proastă, rece şi falsă. Dar când îţi construieşti faima călcând pe cadavre nu te deosebeşti cu nimic de monstrul din Caracal. Din poziţia de preşedinte-turist, Iohannis a ieşit în faţa poporului aruncând lături peste gard, arătând cu degetul spre Guvernul Dăncilă, spre instituţiile statului, de parcă el e şeful statului Congo. Exact ca la momentul tragediei de la Colectiv.

Rece ca un zid

„Instituţii ale statului român nu au reuşit să îşi facă datoria, aceea de a proteja dreptul fundamental la viaţă. E o realitate sumbră care nu mai poate fi schimbată. Cei responsabili vor trebui aspru sancţionaţi, de la Interne, de la STS, din toate instituţiile care vor fi găsite vinovate de aceste tragedii, dar pedepsele oricât de severe nu aduc vieţile înapoi. E să identificăm toate mijloacele pentru a preveni repetarea unor astfel de tragedii”, şi-a început Iohannis discursul. Nimic nou, toată lumea ştia deja că autorităţile nu şi-au făcut datoria. Şi pentru că preşedintele trăieşte doar pe ideea “Ba pe-a mă-tii”, a continuat să mitralieze în Dăncilă şi Guvern. “Resping abordarea politicianistă propusă de Guvern, care ar trebui să se gândească dacă nu cumva e autorul moral al acestor tragedii. Călcarea in picioare a legilor justiţiei, a codurilor, a fost şi este una ditre liniile directoare ale majorităţii parlamentare. Am auzit apelurile premierului de a nu politiza această situaţie. Ar fi un îndemn onest dacă ar veni de la oameni oneştii care caută deschişi şi sincer soluţii pentru rezolvatrea situaţie”. ATÂT POATE ACEST OM! Nu-i cereţi mai mult! Domnule preşedinte, ne-aţi convins că sunteţi ca un zid. Nu puternic ca un zid, ci rece ca un zid. Asta e. Dar consilierii dumneavoastră? Spuneţi-le să vă facă nişte discursuri potrivite pentru astfel de tragedii, mai cu “portocale”, mai pentru şefi de stat. Aţi ieşit să recitaţi public un discurs amărât, scris parcă pentru unul din Opoziţie. Rugaţi-i pe oamenii ăia să scape, măcar printre rânduri, şi un strop de empatie. Apropo, domnule fost profesor, oare ce v-aţi fi sfătuit elevii într-o astfel de situaţie? Ce exemplu aţi fi fost pentru ei? N-aţi avut pentru părinţii acestei ţări niciun mesaj, din contră. Ne-aţi arătat încă o dată că totul e praf şi pulbere în ţara asta, că nu putem avea încredere în nicio instituţie. Mai mult, aţi dovedit că aveţi doar ambiţii politice, nimic mai mult.

Poate, dar nu vrea

Deşi ieşirea sa publică s-a întâmplat pe fondul dramei de la Caracal, Iohannis nu s-a sfiit să-şi arate puterea politică, cum poate el să termine PSD-ul. Dar numai dacă vrea. ”Cer Guvernului să ia măsuri acum, pentru că are pârghii, dacă mai are o minimă decență. Și le mai cer ceva celor de la PSD și ALDE – abrogarea modificărilor legislative aduse în ultimii doi ani legilor justiției și codurilor penale(…)
Dacă nu o va face acest guvern, vă promit că voi strânge o nouă majoritate, după alegeri, care va face asta” a spus președintele. Deci el POATE oricând să schimbe viaţa românilor, dar încă NU VREA.

Ţara e în haos, şeful statului face plajă

Înainte de smetia aplicată Guvernului Dăncilă, Iohannis abia se întorsese de la Neptun. Duminică, la ora 18.00, preşedintele era încă pe drum spre Bucureşti, pentru declaraţia de la ora 20.00. Imediat după ce a transmis mesajul, Iohannis a plecat din nou spre Neptun, acolo unde îşi petrece concediul încă de săptămîna trecută.

”Pot confirma și eu că Iohannis a plecat la mare, căci m-a depășit pe autostradă… era cu coloana scurtă… eu am plecat la muncă… el la plajă :)”, a scris pe facebook şi avocata Ingrid Mocanu. ”S-a cățărat și pe cadavrele copilelor moarte, la fel ca pe cele de la Colectiv. Propaganda securisto-filă și asociațiile securo-magistrate au pregătit doar discursul politic de demontare a independenței justiție”, susţine Ingrid Mocanu.

Avocata consideră că Iohannis e ”disperat că a pierdut controlul pe judecători”, prin înființarea Secției de Magistrați. ”Păi asta înseamnă că el și doamna Carmen vor putea ajunge la pușcărie pentru că au furat case? Cam DA!”. ”Acum mai pierde și susținerea poporului pentru STS, de aia urlă propaganda că de vină sunt alții?”, scrie avocata. ”Cum o să mai creadă cineva că acest STS care habar nu are să localizeze cetățeni în pericol poate număra voturi?”, se întreabă Mocanu.

 Carmen şi Klaus, luaţi exemplu

Marc Dutroux este un celebru pedofil belgian, autorul unor violuri și crime ale căror victime au fost copii și adolescente, care a determinat reorganizarea Justiţiei din Belgia. A fost condamnat pentru aceste fapte, dar ancheta a relevat, între altele, difuncționalități grave ale justiției și rivalități în rândul serviciilor de poliție belgiene, ceea ce a dus în cele din urmă la reforme importante. Timp de o săptămână, Regele Albert al II-lea și regina Paola i-au adus la palatul regal pe părinții copiilor dispăruți, cu care au discutat înainte ca suveranul să condamne public erorile comise cerând tuturor celor vizați să aducă îmbunătățiri sistemului de justiție și poliție. Atât!

author avatar
Andrei Coman
5.586 afisari

14 COMENTARII

  1. SFARSITUL ILUZIILOR!

    ASTAZI 28-07-2019 am inteles ca liderii politici ai partidelor care zic ca detesta Sistemul securistoid, creat de Ba-secu si preluat spre beneficiu propriu de Iohannis, sunt indivizi de ca..t!

    DE CE?
    Pentru ca de aproape o luna de zile le-am bagat sub ochi Solutia care, in mod cert, in Noiembrie 2019 ar intrerupe „vacanta” la Cotroceni a lui Iohannis si ne-ar aduce un Presedinte normal, cu bun simt, pentru Romania si romani!

    Celor care se indoiesc de acest adevar le spun ca este MAXIMUM a ceea ce se poate face pentru alungarea „blestemului Iohannis”, si anume sustinerea unui candidat unic, NE-politic, de catre toate partidele care detesta comportamentul lui Iohannis!

    Sau poate liderii PSD, ALDE, Pro Romania, PNTCD, PER, PRU, PPU-sl, PSR, etc. il vor inca un mandat la Cotroceni pe Werner!?

    Cat de cretin trebuie sa fii sa te plangi zi de zi de comportamentul aberant al lui Iohannis, iar cand ai Solutia care il poate scoate de la Cotroceni, sa nu o folosesti, preferand sa faci „figuratie” cu candidat propriu???

    Cica pentru promovarea partidului propriu!

    Cine i-ar fi oprit sa isi promoveze partidul propriu arunci cand faceau campanie candidatului comun???

    Daca aceasta Solutie va esua pana la final, din cauza liderilor politici, romanii vor folosi Solutia de Avarie, si anume vor vota inca din primul tur pe Dan Barna, astfel ca in turul doi sa-l spulbere pe Iohannis!

    Dragi romani! Sa nu ascultati „recomandarile” de vot facute de liderii politici, ci sa votati conform propriei constiinte!

  2. Adrian Coman , nu stim care e mai prost dintre tine , Anusnymous , dumitru rizoaica si Ioan Stoian -facebook , trei postaci basinosi care taie frunza la caini si unul infasurat in parasuta folosit ca stafie pe holurile de la Spiru Haret . Luati-va carnetelul si consemnati la primul tur al alegerilor cati analfabeti functionali voteaza cu Dancila , nici aia cu olecuta de bruma de carte nu pun botu si va scuipa intre felinare . Comane , la asemenea titluri de articole asteapta-te la ce e mai rau , ti-ai dat arama de cocalar pe fata , culegi ceea ce semeni basca bonusuri de cristosi si dumnezei . Sictir !

    • asa le am scris si eu pe fb …ca si au taiat craca de sub picioare ….si vorba aia am scoala profesionala de lacatus mecanic

  3. Mâță bolșevica ai uitat că, beliți tai șanț mai criminali decât naziști și mai idioți, boarfa roșie și să ne pisam pe PSD.

  4. Zi iohanis si trage apa,nu te poti astepta la nimic omenesc din partea lui,ptr. el nu exista oameni cu dureri,oameni necajiti,oameni care sufera,este cel mai scarbos individ,unde mai pui ca e si presedintele tarii ,pacat ca traieste in Romania!

  5. Ehh dacă! Nu dacă! SIGUR E MAI PROST DECÎT DĂNCILĂ! Care dacă intri pe google și scrii -proastă-ghici ce poze apar? Ciolannus pus preșidintili rumînilor de catre aliații noștri-partenerii noștri..Ăia de organizară proteste imediat după ce PSD ciștigara alegerile parl.din 2016.Cu fundații nemțești,și sedii de firme chimicale care otrăvesc planeta! tot nemțești!Ăia de vor sa ne bage pe gît imigranți din scursura Asiei și a Africii,cu asiguarare medicala gratuita și completă de la statu nostru,plus asigurare socială/șomaj de mia de euro,fara să muncească..Și care vor să muncească-salariul mediu obligatoriu! Salariul minim e pentru români la noi.Pt.imigranti e ăla mediu brut+cazare +alte beneficii și condiții!_

  6. Andrei, intrebarea este: ce se intampla daca tu esti mai prost ca „Proasta satului, ajunsă premier împinsă de infractorul Dragnea” (citat din Stelian Ion)?

  7. Hai sa zicem asa. Sunt prost sunt prost sunt prost. De 10 15x pe zi.Si sa vedeti ce destepti ne facem ca un prost nu poate sti ca e prost si atunci daca un prost zice de multe ori ca e prost de fapt el probeaza in fapt cat de destept e.

  8. Sunt prost sunt prost sunt doar un prost sunt cel mai mare prost ce prost sunt pti da prost mai sunt tiii cat de prost ce prost vai hoh ce prost oh ma doare da sunt prost. Sunt doar un prost.

  9. Aloooo!Mai Mutalakule analfabet (ne)functional ai un tupeu ce l-a depasit pe alcoolicul basinos.Cum adica,ai in mana toate serviciile secrete,toate inaltele instante ale justitiei,toata procuratura si tot iti permiti sa dai vina pe altii pentru starea jalnica in care se afla aceasta Colonie in care te dai guvernator general(poate mercenar al unei armate straine).Mutalakule!ai respins multe legi prin care se reglementa mai clar activitatea politistilor,marirea puterii legislative a lor dar si marirea raspunderii corelata cu aceasta.In nicio tara civilizata procurorii nu sunt egali cu judecatorii,numai in aceasta Colonie au primit aceasta titulatura,ca pe vremea stalinismului,implementat si la noi.Stapanii Coloniei nu vor permite resetarea asa zisului stat de drept cu profesionisti,pentru ca nu vor mai putea face ce au facut in ultimii 29 de ani pe acest teritoriu,cine nu a fost chior a vazut pana acum si va mai vedea multi ani inainte,cu sau fara Mutalak guvernator General.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger