AcasăNewsSi-au violat propriii copii si apoi le-au taiat organele genitale!

Si-au violat propriii copii si apoi le-au taiat organele genitale!

Nu reprezinta vreun important clan interlop. Traiesc chiar in saracie, dar palmaresul infractional al membrilor familiei Tistu este de-a dreptul impresionant.

Rudele se intalnesc mai mult dupa gardurile de sarma ale penintenciarului Poarta Alba

Dar nu faptele penale  „fara numar” i-a ingrozit pana si pe oamenii legii, cat sadismul extrem cu care au fost comise. De la crime si violuri, pana la tortura si siluiri, toate au fost comise fara cea mai mica remuscare de catre membrii acestei familii de descreierati.

Sotia si copilul

Zilele trecute, fratii Marian si Ion Tistu din satul constantean Plopeni au intrat sa fure din batatura unui vecin. Surpinsi de acesta, l-au batut cu bestialitate, pana au obosit. Episodul este insa doar un „mizilic” fata de alte fapte comise de rudele lor. Fratele Jan si-a abuzat sexual copiii de doar 7 si 13 ani. Propriului baietel i-a taiat chiar organul genital pentru ca nu l-a satisfacut in timpul unei partide fortate de sex oral, iar sotiei i-a retezat capul, omorand-o, pentru ca s-a dus la Politie. Un alt frate, Nicolae, sta mai mult prin puscarii, pentru talhariile comise si taieturile de  cutit lasate pe fata victimelor. Sotia acestuia se afla si ea dupa gratii, pentru complicitate la dublu omor. Mezinul Stefan este si el un cutitas recunoscut, taind trei persoane intr-un parc de distractii.

author avatar
eNational
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger