AcasăNewsSi-au riscat viata pentru a salva un batran cazut cu masina in...

Si-au riscat viata pentru a salva un batran cazut cu masina in apa! (VIDEO)

A vrut sa-si mute masina, pentru a permite unei echipe de muncitori care lucrau in parcarea unui centru comercial, cand a confundat comenzile, a scapat masina de sub control, si a ajuns cu automobilul in apa unui rau aflat in apropierea magazinului.

Operatiunea de salvare contra cronometru a avut loc recent, in Essex, Marea Britanie. A fost urmarita cu sufletul la gura de martorii ingroziti care il auzeau pe batranul in varsta de 73 de ani cerand ajutor si spunand ca si-a prins piciorul in centrura de siguranta si singur nu reuseste sa iasa din masina, pentru a se salva. Fara sa stea prea mult pe ganduri, vazandu-l pe barbat in mare pericol, trei barbati au sarit in apa rece a raului, pentru a incerca sa-l scoata in siguranta la mal.

Masina se scufunda tot mai mult, iar britanicul ramas blocat se straduia sa reziste cat mai mult deasupra apei, agatat de trapa de deasupra caroseriei. In cele din urma, pensionarul a fost adus cu bine pe uscat, in ajutorul celor trei samariteni sarind si echipajele de salvare, ajunse rapid la locul incidentului, titreaza Daily Mail. Omul are de ce sa le fie recunoscator celor trei salvatori, pentru ca si-au riscat vietile pentru a-l aduce in siguranta la mal.

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger