AcasăNewsŞi-au împărţit pumni ca-n Vestul Sălbatic într-un bar din Bistrița-Năsăud. Poliţia a...

Şi-au împărţit pumni ca-n Vestul Sălbatic într-un bar din Bistrița-Năsăud. Poliţia a arestat 10 oameni

politiaŞi-au împărţit pumni ca-n Vestul Sălbatic într-un bar din Bistrița-Năsăud. Poliţia a arestat 10 oameni

A fost o bătaie ca-n Vestul Sălbatic într-un bar din Bistrița Năsăud. Mai mulți bărbați s-au lovit cu bâte, scaune și cu tot ce le-a picat în mână. Poliția a reținut 10 persoane implicate în scandal.

Întreaga scenă a avut loc într-un bar din comuna Telciu, iar camerele de supraveghere au surprins bătaia. Mai mulți bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani au început să se lovească reciproc, iar unii dintre ei erau înarmați cu bâte.

Recalcitranţii s-au ales cu dosare penale

În cele din urmă, toți au fost reținuți pentru 24 de ore și s-au ales cu dosare penale pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Nouă dintre cei zece au vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, iar cel mai în vârstă are 55 de ani.

Scenele în care bătăușii s-au lovit reciproc au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în barul din comuna bistrițeană Telciu. În imagini se observă cum mai mulți bărbați, încep să lovească alți clienți din local cu bâtele.

Ca să se apere, cei loviți pun mâna pe scaunele din bar și încep să le arunce spre cei care au pornit bătaia. După câteva minute în care cele două grupuri s-au lovit cu tot ce-au prins la mână, bătaia s-a mutat afară din bar.

author avatar
Andrei Ștefan
311 afisari

5 COMENTARII

  1. ”Poliția a reținut 10 persoane implicate în scandal.”
    Pe timpuri , Militia ar fi internat 10 derbedei la Penitenciarul Jilava!
    Ce vremuri…..

  2. Mah , eu intram in astia si-i izbeam cu, capul de pereti! Ramaneau cu cucuie 2 saptamani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger