AcasăNewsSi-au dus fetita la plaja, dar au ajuns sa regrete amarnic vazand-o...

Si-au dus fetita la plaja, dar au ajuns sa regrete amarnic vazand-o cat sufera!

O mama si fetita ei au iesit din casa pentru a se bucura de soare si de cateva ore de joaca pe nisipul de pe tarmul marii. Nu s-au gandit ca vor ajunge la spital, cu micuta urland de durere.

Totul s-a intamplat zilele trecute, pe o plaja din Marea Britanie. Olivia, o fetita frumoasa foc, in varsta de sase ani, abia ajunsese impreuna cu mama ei pe plaja, hotarata sa construiasca cele ma frumoase figurine din nisip. Intreg tabloul de poveste s-a transformat rapid intr-un cosmar. Pentru ca micuta a pasit, fara sa-si dea seama de pericol, intr-o zona in care nisipul era fierbinte. Si nu pentru ca afara dogorea soarele, ci pentru ca in zona respectiva abia ce plecasera mai multi turisti care facusera gratar pe plaja, conform Mail Online. Si cum petrecaretii au facut curat in urma lor si si-au luat grill-ul cu ei, nimeni nu a banuit ca pe acel petic de plaja nisipul arde, la propriu.

Dupa ce copila a pasit pe nisipul fierbinte, a inceput sa urle de durere. Avea laba piciorului drept plina de basici si cum pielea o ustura infiorator, pana sa reuseasca mama ei sa gaseasca ajutor medical, Olivia a indurat momente de cosmar. Acum micuta are piciorul bandajat si asteapta ca arsurile sa treaca mai repede. Nu mai are dureri, dar a ramas cu o spaima cumplita. La fel si mama ei, care vrea ca autoritatile sa ia masuri cu privire la autorizarea gratarelor pe plaja, pentru ca drama familiei sale sa nu se mai repete.

899 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger