AcasăNewsSi-a taiat penisul si si-a dat foc. Val de sinucideri la Iasi

Si-a taiat penisul si si-a dat foc. Val de sinucideri la Iasi

în ultimele 24 de ore, în urma unor tentative de sinucidere.

Bărbatul din Paşcani a fost găsit mort în locuinţa sa, după ce vecinii săi au chemat pompierii, întrucât casa îi luase foc. El şi-a tăiat mai întâi penisul, apoi şi-a dat foc, flăcările extinzându-se rapid în întreaga locuinţă.

„Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii. Nu există suspiciuni de omor, iar bărbatul nu este cunoscut cu afecţiuni psihice”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Alina Vezeteu. Vecinii susţin că tânărul s-a plâns în ultima perioadă de singurătate, dar că nu a spus niciodată că vrea să îşi pună capăt zilelor.

În ultimele 24 de ore, la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi au ajuns nouă persoane care au avut tentative de sinucidere. Cel mai grav caz este al unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Deleni, care a băut vopsea, apoi a încercat să se spânzure. Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, de către fratele său, şi a fost dus imediat la spital.

„Căldura excesivă, dar şi abuzul de alcool au dus la creşterea tentativelor de sinucidere. Am avut nouă cazuri de acest gen, în ultimele 24 de ore, la unele dintre acestea fiind necesară şi intervenţia Poliţiei, pentru calmarea şi imobilizarea pacienţilor”, a declarat pentru corespondentul Mediafax medicul Tudor Ciuhodaru de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

 

312 afisari

1 COMENTARIU

  1. oare cand o sa existe si motive de sinucidere cum ar fi saracia si presiunea sociala pe care o exercita hotii care stau cocotati si nu-si dau seama ce fac domnule ciuhodaru. la ce genocid se face cu siguranta, peste vreo doua decenii, o sa vorbim toti ungureste si cine stie poate mai sigur tiganeste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger