AcasăNewsȘi-a pus capăt zilelor în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Sinuciderea...

Și-a pus capăt zilelor în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Sinuciderea a devenit virală. Tik Tok, avertisment pentru părinți!

sinucidere

Imagini șocante au ajuns virale pe Internet! Un bărbat și-a transmis sinuciderea live pe Facebook. Tik Tok se chinuie să şteargă clipurile.

Ronnie McNutt, în vârstă de 33 de ani, şi-a transmis sinuciderea live, pe pagina sa de Facebook. Imaginile tulburătoare au fost preluate de utilizatori şi răspândite rapid pe Tik Tok. Aplicația extrem de populară în rândul adolescenților încearcă acum să steargă clipul cu un puternic impact emoţional.

Americanul s-a sinucis în propria casă, în fața unui birou, iar momentul a fost transmis live pe Facebook, iar mai apoi a fost viralizat pe Tik Tok, potrivit The Sun.

Filmulețul a fost promovat sub forma unor imagini cu pisici

Cele două platforme de socializare sunt intens criticate din cauza incapacității lor de a șterge suficient de rapid filmul sinuciderii lui Ronnie McNutt, în timp ce utilizatorii sunt avertizați de către alți utilizatori să nu dea click atunci când imaginile le apar în feed.

Facebook a anunțat că a șters filmul chiar în ziua în care a apărut pe rețeaua de socializare, însă a fost văzut de un număr mult prea mare de utilizatori pe TikTok, care încearcă să șteargă, înainte de a se viraliza, toate copiile filmului, reurcate, constant, de către tot mai multe persoane. Înregistrarea video a fost încărcată pe TikTok, fiind promovată sub forma unor imagini cu pisici.

Moartea lui Ronnie s-a petrecut în Mississippi, la 31 august, iar TikTok încearcă cu disperare să șteargă orice imagini cu sinuciderea lui și să interzică accesul pe rețeaua socială oricui le postează din nou. Tototdată, imaginile ar fi apărut și în secțiunea „For You”, cu cele mai vizualizate clipuri, fapt ce ar fi ușurat și mai mult accesul utilizatorilor la clipul sinuciderii lui McNutt.

author avatar
Andreea Vlad
1.198 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger