AcasăNewsSi-a pedepsit crunt sotul pentru ca nu a dus-o la fast-food

Si-a pedepsit crunt sotul pentru ca nu a dus-o la fast-food

O seara linistita, petrecuta in familie, s-a incheiat oribil pentru un barbat din SUA, dupa ce acesta a refuzat sa-si duca sotia la McDonald’s.

Santiago, sotul lui Crystal si tatal a doi copii, ar fi vrut sa-si dedice intreaga seara de sambata familiei. Zis si facut, cei patru membri ai familiei s-au urcat in masina si s-au indreptat spre centrul orasului Tennessee.

Conform metro.co.uk, scandalul a izbucnit in momentul in care sotul si sotia nu s-au inteles in privinta restaurantului la care sa mearga.

Cand a vazut ca barbatul nu vrea sa o duca la McDonald’s, sotia si-a iesit din minti. A inceput sa urle si i-a solicitat lui Santiago sa opreasca masina.

Elegant, incercand sa evite un scandal de fata cu copiii, barbatul a iesit din masina. Actiunea avea sa-l coste, insa, enorm. Crystal a trecut la volan, a pornit masina, a apasat pedala de acceleratie si l-a lovit in plin pe sotul ei.

Mai mult, Crystal a trecut cu rotile de cateva ori peste barbat, care a ajuns la spital in stare grava. Femeia a fost arestata.

author avatar
Cristi Ionita
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger