AcasăNewsSi-a omorat prietenul pentru ca l-a injurat de mama

Si-a omorat prietenul pentru ca l-a injurat de mama

Mihaita M., un bacauan in varsta de numai 24 de ani, va petrece cel putin 10 ani la inchisoare, dupa ce si-a omorat prietenul de pahar cu o lovitura cu cutitul.

Incidentul s-a petrecut in urma cu cateva zile si a izbucnit pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Mihaita M. si amicul sau Stelian G., in varsta de 40 de ani, s-au cinstit pana seara tarziu la carciuma din satul Bijghir, comuna Buhoci.

Pe drumul spre casa, Stelian G. l-a invitat pe Mihaita M. sa mai serveasca un pahar de vin impreuna. Conform ziaruldebacau.ro, in momentul in care barbatul de 40 de ani a iesit cu sticla de vin din casa, Mihaita i-a infipt un cutit direct in inima.

Stelian G. s-a prabusit, spre disperarea concubinei sale care a chemat medicii, dar acestia nu au mai putut decat sa constate decesul. Dupa sase ore de cautari, politistii l-au prins pe Mihaita M., care si-a recunoscut fapta si a precizat ca l-a injunghiat pe Stelian G. pe motiv ca l-ar fi injurat de mama. Acum, tanarul risca intre 10 si 25 de ani de inchisoare.

sursa foto: ziaruldebacau.ro

author avatar
Cristi Ionita
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger