AcasăNewsŞi-a iubit amanta, apoi a lăsat-o de izbelişte. Dar femeia s-a răzbunat....

Şi-a iubit amanta, apoi a lăsat-o de izbelişte. Dar femeia s-a răzbunat. Caz incredibil la Iaşi

Caz rar, dar şi amuzant la Iaşi: un bărbat a cerut ordin de protecție împotriva amantei care l-ar hărțui după ce s-a despărțit de ea și a revenit la soție.

După cinci ani de relaţie extraconjugală, omul s-a hotărât să rămână cu soţia, dar fosta iubită nu a acceptat prea uşor acest lucru.

L-a aşteptat în faţa blocului

Bărbatul a solicitat eliberarea unui ordin de protecție împotriva femeii alături de care a fost în ultimii cinci ani.

Mai mult, el a solicitat montarea asupra ei și a unui dispozitiv de urmărire și tot ca ea să depună către poliție toate armele pe care le deține, după ce, spune el, acum două săptămâni, când se întorcea acasă, femeia îl aștepta în fața blocului.

Ar fi ieșit după copaci cu un aparat cu electroșocuri, pe care l-a descărcat asupra sa de mai multe ori.

Bărbatul a mai spus în instanță că doctorița îl agresase fizic și verbal de mai multe ori înainte de a fi înregistrată, până și soția lui căzând victimă fostei amante.

Doctorița ar fi scuipat-o pe soție, o făcea ”panaramă” și-i cerea să divorțeze, în timp ce pe el îl amenința că îi va arunca ”cu ceva” în ochi și va pune oameni să-l bată.

Amanta susţine că ea e victima

Amanta are o perspectivă total diferită asupra situației, ea spune că bărbatul o hărțuiește și nu reușește să scape de el! Judecătorii au înclinat să-i dea dreptate femeii.

Cazul nu este încă soluționat, ci o decizie se va lua săptămâna viitoare, marți, la Judecătoria Iași. Cei doi au ajuns în fața magistraților.

De altfel, în primăvara acestui an, ea obținuse un ordin de protecție împotriva lui. Și pentru că totul nu s-a terminat aici, în primă instanță, magistrații i-au respins bărbatului cererea, însă dosarul nu s-a încheiat.

author avatar
Andrei Ștefan
968 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger