AcasăNewsŞi-a incendiat propriul fiu, de faţă cu mama tânărului. Victima, în stare...

Şi-a incendiat propriul fiu, de faţă cu mama tânărului. Victima, în stare gravă la spital

(sursa foto: Facebook)

Un conflict domestic a degenerat incredibil, la Tulcea. Un bărbat de 50 de ani din Tulcea i-a dat foc fiului său, de 24 de ani, după o ceartă.

Tânărul a ajuns la spital în stare gravă, iar tatăl în spatele gratiilor.

Victima, arsuri pe 20-30% din suprafața corpului

Victima a ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri pe circa 20-30% din suprafața corpului. Tatăl a fost arestat pentru 30 de zile. Cum a acţionat suspectul?

A stropit cu benzină holul casei unde se aflau rudele sale, dar şi pe fiul său, după care a dat foc. Hainele tânărului s-au aprins, iar flacara i-a cuprins pieptul, gâtul şi braţele.

Mama şi-a salvat fiul. Femeia a fost cea care a reuşit să-l stingă. Au fost chemate ajutoare, iar tânărul a fost transportat la spital. Tatăl a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, după care a primit mandat de arestare.

Ce a anunţat Poliţia?

Din probele administrate până în acest moment, a rezultat faptul că F.I., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a amenințat inițial familia cu auto-incendierea sa.

Ulterior, în condiţiile în care avea asupra lui substanța inflamabilă şi în timp ce îşi amenința membrii familiei că le dă foc, a aruncat benzină în holul casei în care aceștia se aflau şi a aprins substanța inflamabilă.

Întrucât benzina a fost aruncată şi în direcția lui F.V., articolele de îmbrăcăminte ale acestuia au luat foc, flacăra cuprinzându-i zona pieptului, a gâtului şi a brațelor. Intervenția imediată a mamei lui F.V. a contribuit la stingerea focului care l-a cuprins.

author avatar
Andrei Ștefan
199 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger