AcasăNewsŞi-a împuşcat cel mai bun prieten la o partidă de vânătoare, în...

Şi-a împuşcat cel mai bun prieten la o partidă de vânătoare, în judeţul Timiş

Fost șef al Școlii de Poliție Câmpina, cercetat într-un dosar de braconaj!

Accident la o partidă de vânătoare, în judeţul Timiş. Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost împuşcat de cel mai bun prieten al său.

La faţa locului a intrevenit elicopterul SMURD care l-a preluat pe rănit şi l-a transportat la spital.

Ceilalţi vânători au sunat la 112

La faţa locului a intrevenit elicopterul SMURD care l-a preluat pe rănit şi l-a transportat la spital. Partida de vânătoare a avut loc în localitatea Brestovăţ din judeţul Timiş.

La un moment dat, unul dintre participanţi a fost rănit prin împuşcare de către unul dintre partenerii săi, spun polițiștii. Ceilalţi vânători au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului a intervenit o ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD care l-a preluat pe rănit.

Accident cu trei mașini în Bucureşti

Trei mașini s-au lovit pe Șoseaua Girugiului, în Sectorul 4, din Capitală, după ce un șofer a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure. În urma impactului, o persoană a fost rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. În urma accidentului, traficul pe Șoseaua Giurgiului a fost blocat.

Tragedie lângă Nădlac

Accident șocant, duminică dimineață, pe A1, lângă Nădlac. Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața într-un mod teribil. Tânărul era din Spania.

„În data de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 04:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe A1, in apropierea localității Nădlac.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă.

La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Nădlac. În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de 28 de ani) încarcerată, în stare de inconștiență.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, a anunţat ISU.

author avatar
Andrei Ștefan
519 afisari

2 COMENTARII

  1. Io tot nu inteleg cum confuzi un mistret cu inaltimea de 70-80 cm cu un om de 1.70-1,80 m.
    Cand exista niste reguli la vanatoare.Ciudat.Ca si in alte cazuri.

  2. Accident cu trei mașini Bucureşti

    -mai demult:
    AR,MH,SJ,
    pirandele au scapat din accindet
    si se blestemau unele pe altele,
    tot in Bucureşti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger