Cauta

Si-a deschis restaurant in cimitir

Indianul Krishan Kutti Nair e mandru nevoie-mare de noua lui afacere, un restaurant deschis in mijlocul unui cimitir.

Patronul restaurantului sustine ca nu duce niciodata lipsa de clienti

Crasma, deschisa in Ahmedabad, vestul Indiei, a starnit ceva reactii la inaugurare, dar acum localnicii s-au obisnuit si o frecventeaza cu mare drag.

Indienii cred ca este de bun augur sa manance printre morminte

Cum e constient ca ideea de a se infrupta cu mancare si bautura printre morminte poate parea respingatoarere, patronul s-a vazut nevoit sa gaseasca o strategie desteapta prin care sa isi apere restaurantul.

“Noi, indienii, ne respectam foarte mult mortii si consideram ca este de bun augur sa luam masa in compania lor”, a explicat Krishan Kutti Nair, care sustine ca localul lui nu duce niciodata lipsa de clienti.

“Adevarul e ca la inceput nici prin gand nu imi trecea sa servesc mancare si bautura printre morminte, dar n-am avut incotro. Afacerea se extindea, aveam tot mai multi musterii, asa ca am decis sa pun mese si in cimitirul din apropiere. A fost o decizie foarte buna”, a adaugat Krishan Kutti Nair.

Ultimele stiri

  • Horoscop 29 iulie 2025 – Astăzi vei fi calm, în ciuda temerilor tale
  • Rusia rămâne fără arme sovietice
  • Reformă cu șpagă: Cazul Anastasiu și oglinda României Oneste
  • ANAF contraatacă. Momentul autodenunțului lui Anastasiu coincide suspect cu termenul de prescripție a evaziunii fiscale
  • Secretarul general al Guvernului pune la zid multinaționalele. Profiturile, mai mici decât ale companiilor de stat
  • Starul Naționalei Portugaliei, bătaie în club!
  • Franța se războiește cu turiștii la bustul gol
  • Barcelona, forțată să își vândă vedeta!
  • Masacru la Romsilva. Paza și întreținerea pădurilor, aruncate în aer
  • Întrebare-cheie pentru șeful PSD. De ce nu demisionează Radu Oprea pe modelul Anastasiu? Grindeanu: „Mi-a spus că este o exagerare, că are un cazier fiscal…”
  • Exit mobile version