Cauta

Si-a deschis restaurant in cimitir

Indianul Krishan Kutti Nair e mandru nevoie-mare de noua lui afacere, un restaurant deschis in mijlocul unui cimitir.

Patronul restaurantului sustine ca nu duce niciodata lipsa de clienti

Crasma, deschisa in Ahmedabad, vestul Indiei, a starnit ceva reactii la inaugurare, dar acum localnicii s-au obisnuit si o frecventeaza cu mare drag.

Indienii cred ca este de bun augur sa manance printre morminte

Cum e constient ca ideea de a se infrupta cu mancare si bautura printre morminte poate parea respingatoarere, patronul s-a vazut nevoit sa gaseasca o strategie desteapta prin care sa isi apere restaurantul.

“Noi, indienii, ne respectam foarte mult mortii si consideram ca este de bun augur sa luam masa in compania lor”, a explicat Krishan Kutti Nair, care sustine ca localul lui nu duce niciodata lipsa de clienti.

“Adevarul e ca la inceput nici prin gand nu imi trecea sa servesc mancare si bautura printre morminte, dar n-am avut incotro. Afacerea se extindea, aveam tot mai multi musterii, asa ca am decis sa pun mese si in cimitirul din apropiere. A fost o decizie foarte buna”, a adaugat Krishan Kutti Nair.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Rușii ne dau târcoale. Ne apără USR!
  • Putin nu are niciun interes să oprească războiul său împotriva Occidentului
  • De ce bancherii centrali europeni nu reduc ratele dobânzilor până în 2026
  • Societatea progresistă ascunde pericolele imigrației
  • Tarifele și fentanilul întunecă perspectivele summitului Donald Trump-Xi Jinping
  • Arogantul Macron și realista Meloni
  • Italia bubuie după Inter-Juventus 3-4. Chivu criticat de Walter Zenga
  • Trenduri wellness 2025: de la „dopamine menu” la fiber-maxxing – ce e real și ce e doar marketing?
  • ”Superputerea de reglementare”, epitaful Uniunii Europene?
  • Exit mobile version