Indianul Krishan Kutti Nair e mandru nevoie-mare de noua lui afacere, un restaurant deschis in mijlocul unui cimitir.
Crasma, deschisa in Ahmedabad, vestul Indiei, a starnit ceva reactii la inaugurare, dar acum localnicii s-au obisnuit si o frecventeaza cu mare drag.
Cum e constient ca ideea de a se infrupta cu mancare si bautura printre morminte poate parea respingatoarere, patronul s-a vazut nevoit sa gaseasca o strategie desteapta prin care sa isi apere restaurantul.
“Noi, indienii, ne respectam foarte mult mortii si consideram ca este de bun augur sa luam masa in compania lor”, a explicat Krishan Kutti Nair, care sustine ca localul lui nu duce niciodata lipsa de clienti.
“Adevarul e ca la inceput nici prin gand nu imi trecea sa servesc mancare si bautura printre morminte, dar n-am avut incotro. Afacerea se extindea, aveam tot mai multi musterii, asa ca am decis sa pun mese si in cimitirul din apropiere. A fost o decizie foarte buna”, a adaugat Krishan Kutti Nair.