AcasăNewsSi-a asteptat iubita pe aeroport 10 zile, pana a ajuns la spital!

Si-a asteptat iubita pe aeroport 10 zile, pana a ajuns la spital!

Indragostit pana peste urechi, un barbat in toata firea a uitat si de mancare si de apa si de somn, asteptand o femeie pe care o cunoscuse pe net la inceputul verii.

Ca doar ce nu face omul cand il loveste o dragoste mare cat… China! Daca tot e olandez, s-a transformat in olandezul zburator, varianta moderna. Adica si-a luat bilet de avion – ca altfel nici nu prea avea cum sa strabata cei peste 4.000 de kilometri care il desparteau de tanara care i-a furat inima, decis mearga sa o intalneasca tocmai in tara ei natala.

Zis si facut. Nimeni nu se indoieste de faptul ca Alexander – amorezul in varsta de 41 de ani care, conform shanghaiist.com, a stat nu mai putin de 10 zile in aeroportul Changsha Huanghua – a fost ferm convins ca tanara in varsta de 26 de ani care il vrajise in mediul virtual avea sa vina sa il vada, intr-un final, si in viata reala.

Doar ca povestea nu a avut tocmai finalul romantic la care -ca orice indragostit – spera. Dimpotriva. Epuizat, barbatul a ajuns direct la spital, unde medicii au avut misiunea de a-l repune pe picioare. Insa tot pe el pica acum sa se descurce sa-si vindece inima zdrobita.  In apararea ei, tanara a sustinut ca nu s-a prins ca „iubi” vrea sa ii faca o surpriza, si ca oricum nu era in oras la momentul vizitei lui…

author avatar
National
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger