AcasăShortlist 4 noiembrie 2014

Shortlist 4 noiembrie 2014

WOW!!! Vanzari record in Europa pentru suplimentul care a ajutat-o pe Gabriela Cristea sa spuna ca a slabit 20 de kilograme!
WOW!!! Vanzari record in Europa pentru suplimentul care a ajutat-o pe Gabriela Cristea sa spuna ca a slabit 20 de kilograme!
Victor Piturca, "lucrat" de fotbalistii lui Al Ittihad? Zvonul a fost lansat de presa araba, care sustine ca antrenorul nu-l joaca nici acolo pe Sanmartean!
Pentru ce a votat Florin Prunea: "Am votat pentru 18 echipe in Liga 1"
Scandalul dintre Viorel Lis si amantul Oanei a atins cote maxime. Fostul primar si-a iesit din minti in direct si a sarit la bataie pentru banii lui!
A cedat! Elena de la "Mireasa pentru fiul meu" a anuntat ca pleaca singura, nu asteapta sa fie data afara ca Boureanu Vaida!
author avatar
Gabriela Stanciu
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger