AcasăShortlist 11 decembrie 2014

Shortlist 11 decembrie 2014

Actiuni diferite dupa meciul de handbal Romania - Danemarca. In vreme ce Tadici si-a bagat fetele in cantonament, danezele au iesit in oras cu sotiile!
Actiuni diferite dupa meciul de handbal Romania - Danemarca. In vreme ce Tadici si-a bagat fetele in cantonament, danezele au iesit in oras cu sotiile!
Uite in ce hal arata Oana Lis dupa ce a "pierdut" sarcina. Zace in pat ca o terminata ce este!
Inca o veste soc de la "noul" Traistariu: "Saptamana viitoare ma epilez definitiv din tara!"
Gestul SOCANT facut de Cristina Rus, dupa ce sotul ei a fost ARESTAT: artista isi vinde o poseta ca sa acopere prejudiciul!
Angela Merkel, aleasa in fruntea Uniunii Crestin-Democrate pentru a opta oara. Analistii politici sustin ca, in acest ritm, simpatizantii cancelarului german nu vor mai avea niciodata ocazia sa spuna ca si-au luat crestin-democratia inapoi!
author avatar
Gabriela Stanciu
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din serviciile secrete! Apar noi informații bombă, după audierea la DNA a fostului număr 2 din cadrul Serviciului Român...

Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să implementeze proiecte care aduc plus-valoare comunității locale și care, totodată, asigură respectarea drepturilor cetățenilor în privința accesului...
proger