AcasăNewsSharon Stone si Andy Garcia incep astazi filmarile

Sharon Stone si Andy Garcia incep astazi filmarile

Vedeta. Sharon Stone incepe astazi filmarile in Romania

„Scenele cu Sharon Stone si Andy Garcia se vor filma de astazi in studiourile Castel Film”, ne-a declarat producatorul Bogdan Moncea.

Vedeta. Sharon Stone incepe astazi filmarile in Romania

Tot el spune ca filmarile din Hunedoara s-au incheiat si ca, pe langa Maia Morgenstern, care detine rolul sorei medicale Martina, vor mai juca romanii Ioan Andrei Ionescu, Radu Iacoban si Corneliu Ulici. Ioan Andrei Ionescu va interpreta un rol mai consistent, de politist. „Nu stiu de ce am norocul acesta, inca nu constientizez! Cred ca am avut in ultimul timp o relatie mai buna cu Dumnezeu si in plus am muncit foarte mult si se vad roadele.

Evolutie. De la serialul "Cu un pas inainte", Ioan Ionescu a ajuns sa-i dea replica lui Sharon Stone in "What About Love"

Deja am filmat o seara la Snagov si abia astept sa-i intalnesc pe toti acesti actori minunati sositi la Bucuresti. Nu vor fi numai Sharon Stone si Andy Garcia, ci si Marielle Jaffe, Stuart Wilson sau spaniolul Miguel Ángel Muñoz. Nu mi se cuvine ce mi se intampla, ci trebuia sa mi se intample. Ca sa-l parafrazez pe Hamlet al lui Shakespeare <totul e sa fii pregatit!>”, ne-a declarat Ionescu.

author avatar
eNational
826 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger