AcasăNewsSfaturi anticriza in Biblie si ponturi de afaceri in Talmud

Sfaturi anticriza in Biblie si ponturi de afaceri in Talmud

Biblia si Talmudul contin sfaturi economice

Cititorii dedicati ai Bibliei sau ai Talmudului pot descoperi solutii pentru rezolvarea tuturor problemelor, inclusiv a crizei economice mondiale. Unii oameni de afaceri au pus cu succes  in practica invataturile sfinte.

Biblia si Talmudul contin sfaturi economice

Liderii UE se dau de ceasul mortii sa salveze euro,  dar rezolvarea  este  la indemana oricui. Potrivit MyplaniQ, in Biblie, la sectiunea eclesiastul 11.1 si 11.2 se afla un sfat clar anticriza: ”Arunca-ti painea pe ape, si dupa multa vreme o vei gasi iarasi! Imparte-o in sapte, si chiar in opt, caci nu stii ce nenorocire poate da peste pamant”. De asemenea, in Talmud, cartea sfanta a evreilor,  este mentionat sfatul unui ”broker” din anul 1.200 i.d.Cr. : ”Fiecare om sa-si imparta banii in trei parti si sa investeasca o treime in pamant (imobiliare-  n.r.), o treime in afacere (capital circulant – n.r.) si o treime ca rezerva (depozit bancar, valute,  aur etc– n.r.).

Talmud

Omul de afaceri american Roger Gibson a aplicat in  urma cu 20 de ani acest sfat, iar firma sa administreaza acum active de peste un miliard de dolari, pe baza ”sfintei treimi” economice.

author avatar
Arpad Dobre
584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger