AcasăNewsSfasietor! Si-a dat copilul pentru bautura! (FOTO)

Sfasietor! Si-a dat copilul pentru bautura! (FOTO)

Tot ce isi dorea era sa poate bea linistita. Asa ca a renuntat la fetita de cinci ani pentru patima alcoolului.

Este cazul cutremurator al unei britanice de 48 de ani care va regreta toata viata decizia luata cu sase ani in urma.

Gillian McFarlane isi crestea fetita singura, insa din cauza problemelor pe care le avea a dat in patima bauturii. Asa ca i-a facut bagajul fetitei sale, care avea cinci ani, si a trimis-o la tatal ei in Italia, pentru ca ea era prea ocupata sa fie mama.

„Oricat de oribil ar parea, atunci chiar nu aveam energia de a fi mama. Tot ce voiam era sa beau. Niciodata nu o sa uit privirea Sarei care se uita confuza la mine ca am inceput sa-i impachetez hainutele ca sa o trimit la tatal ei in Italia. A fost sfasietor, dar la acea vreme mi s-a parut cea mai buna alegere”, a povestit femeia pentru cotidianul Daily Mail.

Gillian a inceput sa bea cand s-a despartit de sotul ei, in 2005, iar fetita lor avea doar trei ani. La putin timp a murit si mama ei dupa o lupta crancena cu cancerul la stomac. O lasa pe micuta in grija unor rude sau prieteni in timp ce statea prin baruri ca sa-si inece amarul.

„Stiam ca fac ceva rau, dar dorinta de a bea era prea puternica”, a povestit englezoaica.

Acum fetita ei are 11 ani si traieste in sudul Italiei, alaturi de tatal ei.

„Acum sunt foarte trista pentru ca ma gandesc ca am pierdut o gramada de luxcruri frumoase din viata ei. Sper sa ma ierte”, a mai marturisit femeia.

Sursa foto: Daily Mail

author avatar
Andra Nesu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger