AcasăNewsSFASIETOR! O familie din Onesti a descoperit abia acasa ce i-au dat...

SFASIETOR! O familie din Onesti a descoperit abia acasa ce i-au dat de la maternitate! (VIDEO)

Au trecut prin cosmarul vietii lor, dupa ce, timp de o luna, au crescut copilul altei femei. O familie din Onesti a realizat abia cand a ajuns acasa ca micutul lor are trecut pe bratara un alt nume.

Doua mame din orasul Onesti au trait clipe dramatice in momentul in care temerea lor cea mai mare s-a adeverit: femeile au aflat cu stupoare, la mai bine de o luna de la nastere, ca  micutii lor au fost schimbati, din greseala, de angajatii spitalului, informeaza rtv.ro.

Ambele tinere, din acelasi salon, au adus pe lume, in luna mai, cate un baietel de trei kilograme fiecare. Dupa cateva zile fiecare si-a luat copilul si a plecat acasa, insa la scurt timp una dintre ele a inceput sa aiba indoieli cum ca baietelul ar fi al ei, asta dupa ce a descoperit ca bebelusul avea trecut un alt nume pe bratara legata in spital.

„Pe 21 mai am aflat ca are bratara de Neaga, un alt nume decat Stefan. Mi-au zis doctorii ca 99% e al meu. ‘Seamana cu tine, nu vezi ca-i blond’?”, a spus mama care a descoperit eroarea.

Din acel moment, sotii Stefan nu au mai avut liniste. Femeia a facut mai multe teste ADN, iar rezultatele lor, venite abia dupa o luna, au scos la iveala adevarul crunt: mama a crescut la san copilul altei tinere.

„Eu m-am atasat de el, ca pe el l-am vazut prima data. Nu ne putem imagina o asemenea eroare. Mi-am inchipuit ca asta o sa fie rezultatul, ca el o sa fie copilul meu”, a spus cealalta mama.

Momentul in care femeile fac schimb de copii este unul sfasietor. Pentru fiecare, timp de o luna, bebelusul pe care l-a pus in bratele unei straine a fost baiatul ei. Iar pentru aceasta trauma, Spitalul Municipal din Onesti nu poate decat sa-si ceara scuze… au “comis o GAFA”!

Politia a deschis o ancheta in acest caz, iar angajatii care au gresit risca sa fie dati afara si sa suporte costul testelor ADN, care se ridica la zeci de mii de lei.

author avatar
Alina Costache
748 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger